Елеонора Николова: Фирмата на Таки ли е най-подходяща за Русе?

13
Как искаме гражданите на Русе да остават тук, да има икономическо благосъстояние и развитие на града?! Няма как да се случи!
Как искаме гражданите на Русе да остават тук, да има икономическо благосъстояние и развитие на града?! Няма как да се случи!

Русенски фирми с интерес към паркинга са били отблъснати с неприемливи финансови изисквания, твърдят от СДС - Русе

Кметът Пенчо Милков пропусна възможността новият паркинг до Дунав мост да се управлява от и да реализира приход за Община Русе, заявиха общинските съветници от СДС. Реализираните суми от буферния паркинг само за два месеца са в размер на 500 хиляди лева, твърдят от синята централа. По думите им контролните органи трябва да проверят сделката, предаде Дарик Радио.

“Не знам дали фирмата на Таки е най-подходящата за нашия град. Но тези пари не остават в града”, коментира общинската съветничка от СДС Елеонора Николова. Тя заяви, че е имало интерес от русенски фирми да направят паркинга, но по думите ѝ те са били отблъснати с неприемливи финансови изисквания.

“Как искаме гражданите на Русе да остават тук, да има икономическо благосъстояние и развитие на града?! Няма как да се случи!”, заключи Николова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    25
    До коментар номер 10
    Като сте седнала да защитавате Елеонора Николова, защо не споменете за това как набързичко преасфалтира достаулици в града, които веднага след това бяха разкопани от ВиК- понеже да си кмет не е достатъчно само да си добър юрист, а трябва и да си мениджър и да разбираш поне малко от градоустройство и финанси, което тя доказа, че не умее! Да припомним и голямата лъжа на Елеонора Николова, че никога няма да остави Русе и русенци, след което набързо замина депутат в София и то от една доказала се корумпирана и провалена партийка като СДС. После пък я назначиха за шеф на една комисия срещу корупцията, която не свърши нищо нищичко. Междувременно госпожата и съпругът й се облажиха достатъчно и са си купили имоти извън Русе, тъй че не гледайте старото им жилище и старата им кола само! Не, не искаме хора, които са ни лъгали и са се доказали като неуспешни в заеманите длъжности, да ни управляват отново! А това, че има верни неща, за които изнася данни Елеонора Николова, не променя фактите за нея!
  • 18
    24
    разбирач
    Абе срещу шопите няма как да се борите и паркинги и виик ремонти и всичко апетитно си е за софия. А кой държи паркинга от шопите, какво значение има. Даже и големия бизнесмен будиста събев млъкна. Трябва ни кмет който да се опълчи на шопите.
  • 4
    23
    Галина
    Да каже тази дъртофела, тя колко пари остави за общината.
  • 2
    22
    Александър
    Елеонорчето с Гномчето в игричките с Хлебна мая, но народа помни, моме!!!
  • -10
    21
    Александър
    Г-жа Николова+ Атанас Атанасов=Стани Да Седна+ Дълбоката България+ Партия на Путките!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари