Джо Байдън се лекува от продължителен Ковид-19

0
Лекарят на президента Джо Байдън заяви, че тестът му за Ковид-19 е положителен и че поне един от симптомите му се е върнал
Лекарят на президента Джо Байдън заяви, че тестът му за Ковид-19 е положителен и че поне един от симптомите му се е върнал

Американският президент за пореден път даде положителна проба за коронавирус

Лекарят на президента Джо Байдън заяви, че тестът му за Ковид-19 е положителен и че поне един от симптомите му се е върнал, описан като "слаба кашлица", съобщи БГНЕС, позовавайки се на АФП.

След като преди това предположи, че Байдън е без симптоми, откакто е получил "отскок" на Ковид, лекарят на Белия дом Кевин О'Конър заяви, че "президентът продължава да се чувства добре, въпреки че изпитва известно завръщане на отслабена кашлица".

Байдън остава "без температура и в добро настроение", заяви О'Конър в ежедневния си меморандум.

"Температурата, пулсът, кръвното налягане, дихателната честота и насищането му с кислород остават напълно нормални. Белите му дробове са чисти", добави той.

Байдън, който на 79-годишна възраст е най-възрастният човек на президентския пост, продължава да се самоизолира, след като за пореден път даде положителна проба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    русенец
    Пожелавам да излекуват дядката от ковида, после и от маймунската нам какво си. Изобщо да го лекуват до края на мандата!:)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари