Дворецът на Владимир Путин във Валдай е златен

1
Показаха част от местата, където живеят руския президент, Алина Кабаева и децата им
Показаха част от местата, където живеят руския президент, Алина Кабаева и децата им

Показаха част от местата, където живеят руския президент, Алина Кабаева и децата им

Разследване на руската медия "Проект" показва част от местата, където живеят Алина Кабаева, Владимир Путин и децата им. Става дума за резиденцията на руския президент във Валдай, която представлява имение от няколко сгради, оборудвани в царските традиции. Основната сграда по нареждане на Путин е премебелирана, като по-съвременните са сменени с покрити със злато.

Изданието разполага със снимки, предоставени им от строителя. Дворецът е построен през 2005 г. Преди време сградата бе показана във филм на екипа на Алексей Навални, но златото вътре досега никой не е виждал, отбелязва "Проект", предава вестник СЕГА.

Дворецът е направо фрашкан със злато и други атрибути на разкоша. На долния етаж - където има басейн, хамам и джакузи, има стая, която строителите наричат "мазето". Там над покритите със златен варак столове и маса виси полилей - кълбо. Направен е така, че гостите могат да си късат парчета от златния варак. На останалите три етажа също има много злато. На втория етаж се намира златната гостна. Там има гигантски полилей, който минава през трите етажа, украсен е според строителите с рубини. На 800 м от двореца на президента се намира дървена къща от 1200 кв. м. Както в царските времена това е домът на царицата, т.е. Алина Кабаева. До нея има пристан за лодки и канал, който води към класическия дворцов парк, който е 28 хектара.

Отделно "Проект" показва и апартамента на Кабаева в Сочи.Тя живее в най-големия апартамент в Русия. Двуетажното жилище в комплекса "Кралски парк" е от 2600 кв. м - в него има всичко нужно - басейн, кинозала, патио и лична хеликоптерна площадка. През 2021 г. жилището е представено като най-големия апартамент в Русия, без да се споменава чия собственост е. Разбира се, официално не се води на името на Кабаева, а на приятел на Путин и сина му. Платено е от кипърската фирма "Ермира", известна като "джоба на Путин".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    daskal
    Чета някои коментари... То бива преклонение пред Путин, бива, ама вие сте... болни хора, бе!
  • 2
    6
    До 4
    На кой от БКП парите намериха бе амсалак ? Първо никой не е търсил от комунетата НИЩО , а второ ,те поне толкова акъл имаха ,та ги скриха в омразния ти ЗАПАД !
  • 1
    5
    до коментиращите преди мен
    Путин ако се изсере и лайното му ще изядете, айде по леко. Кво лошо да тъне в лукс и разкош, всички диктатори са така
  • -2
    4
    Стефан
    Дворецът на Путин- вие за дебилни ли ни вземате? Нали и бай Тошо имаше милиони- къде са? Материалът е нескопосан в стил Навални. Ако Путин бе владетел в някоя от азиатските републики да му повярваме.
  • -3
    3
    Еха!
    Истината е съвсем друга. За по лесно са изляли гигантско кюлче злато и после са издълбали стаите вътре. Тези редактори на вестник "Стършел" се чудят по цял ден какво да пишат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари