Двама шофьори загинаха при челен сблъсък в Плевенско

0
При инцидента е пострадала жена
При инцидента е пострадала жена Снимка: БНТ

Инцидентът стана на пътя Бяла Слатина – Кнежа

Двама шофьори загинаха в тежка катастрофа на второкласен път Бяла Слатина – Кнежа, информират от МВР.

Снощи в 21:27 часа от тел.112 в РУ - Червен бряг е постъпил сигнал за произшествието. Незабавно към мястото са насочени полицейски служители, които са извършили оглед. Установено е, че на пръв пътен участък, придвижвайки се към Кнежа, водачът на лек автомобил "Фолксваген Голф" – 25-годишен, е навлязъл в насрещното платно, където се е блъснал челно в товарен автомобил „Опел Виваро". След силния сблъсък шофьорът на лекия автомобил е загинал на място.

За изваждане на пострадалите съдействие е оказано от екип на У ПБЗН - Долна Митрополия.

На път за плевенската болница е починал и водачът на камиона – 45-годишен. Пътничката в товарния автомобил - 42-годишна е откарана в ЦСМП - Плевен с фрактура на дясно бедро, жената е контактна.

Сезирана е РП – Плевен и продължава работа по случая разследващ полицай в РУ- Кнежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари