Мъж загина при катастрофа на пътя София - Варна

0
Край разклона за село Голец са се ударили товарен автомобил и джип
Край разклона за село Голец са се ударили товарен автомобил и джип Снимка: Bulgaria On Air

Край разклона за село Голец са се ударили товарен автомобил и джип

Временно е затворен пътят София - Варна в участъка при разклона за село Голец заради катастрофа със загинал. Сигнал за инцидента е получен днес в 14:20 часа, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на МВР (ОД на МВР) в Ловеч.

Пътният инцидент е възникнал между товарен автомобил и лек автомобил (тип джип).

При сблъсъка на място е загинал водачът на лекия автомобил. Пътник от същото превозно средство и водачът на товарния автомобил са откарани за преглед в болница с наранявания, добавят от полицията, предава БТА. От ОД на МВР в Ловеч уточниха, че загиналият е на 55 години.

По случая в районното управление в Угърчин е образувано досъдебно производство. Извършват се огледи и се изясняват причините за произшествието.

Екипи на Пътна полиция пренасочват превозните средства пътуващи в посока Варна и София по обходен маршрут през село Голец.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари