Мъж загина при катастрофа на пътя Лесово - Елхово

0
Удариха се товарен бус и кола
Удариха се товарен бус и кола Снимка: Мира Безус / БТА

Друг шофьор самокатастрофира на "Църна маца"

Един човек е загинал, а двама са в болница след катастрофа на пътя Лесово - Елхово в района на ямболското село Гранитово, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР - Ямбол (ОДМВР) Татяна Павлова.

Сигналът за сблъсъка между лек автомобил с чуждестранна регистрация и товарен микробус е постъпил малко след 14:00 часа.

Пострадалите са румънски граждани - мъж и жена, и двамата на възраст 20 години. Хоспитализирани са в областната болница "Св. Пантелеймон" в Ямбол. Жената е със счупвания на прешлени, а мъжът - с открита фрактура на крака. Загиналият е български гражданин, на около 55 години, който е бил зад волана на микробуса, съобщиха от лечебното заведение, предаде БТА.

Движението в участъка на катастрофата вече е възстановено, съобщиха от полицията в Ямбол. По-рано трафикът за леките автомобили се осъществяваше по-обходен маршрут, а тежкотоварните изчакваха на място.

Друг шофьор самокатастрофира край "Църна маца"

Инцидентът е станал в посока към София. Движението не е затруднено.

БГНЕС

Не се съобщава за жертви. Причината за инцидента се изясняват.

В страната през изминалото денонощие са регистрирани 38 тежки пътнотранспортни произшествия. Загинали са петима души, а други 49 са ранени, съобщават от МВР на интернет страницата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари