Дунав Русе с нови спонсори

0
Мачът с Левски ще се играе в Разград
Мачът с Левски ще се играе в Разград

Президентът на Дунав (Русе) д-р Симеон Симеонов потвърди пред “Тема Спорт”, че тимът ще приеме и Левски на стадион “Лудогорец Арена” в Разград, пише Sportal.bg.

Желанието на ръко­водството на “драконите” бе ремонтът на съоръжението в Русе да е приключил за двубоя със “сините”, но това няма да се случи. Мачът е на 28 февруари (вторник) от 15:00 часа.

Си­меонов говори и за рекламода­телите, които трябва да бъ­дат обявени преди подновява­нето на шампионата.

Става въпрос за два основ­ни спонсора. Букмейкърски ком­пании. Единия ще предста­вим утре (б.а. - днес), а другия - в събота. Решихме вече офи­циално да представим неща­та. Договорката ни с тях е отпреди. Смятам, че това е начинът да се издържа един клуб и затова са спонсорите и публиката. Имаме ли публика, ще имаме и спонсори. Всеки ис­ка да гледа пълен стадион, а не по 1000 човека. В момента съм на стадиона в Русе с фирмата изпълнител. Ремонтните ра­боти вървят. Леят се фунда­ментите за осветлението. То е поръчано и остава само да се сглоби”, заяви Симеонов.

Надявам се през март месец вече да играем на нашия стадион. С дата не мога да се ангажирам. Мачът с Левски ня­ма да е в Русе със сигурност. Остава в Разград”, каза още шефът на Дунав, след което добави: “За представянето на тима отговаря Ивай­ло Петков. Той може да каже нещо повече, защото беше на лагера в Турция. Желанието ни е да запазим шестото място и смятам, че имаме възможно­сти за това”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

"Господ дава зъби два пъти, третия ще трябва да си ги платите!"

Надпис в стоматологичен кабинет

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари