Дунав Русе: Почивай в мир, Феро!

10
Загиналият футболен треньор е водил и отбора на драконите
Загиналият футболен треньор е водил и отбора на драконите Снимка: Facebook

Загиналият футболен треньор е водил и отбора на драконите

Черна събота за българския спорт. Вчера при катастрофи загинаха футболният треньор Ферарио Спасов, волейболната треньорка Стефка Великова и двама волейболисти.

Спасов се е прибирал от мач на неговия отбор в Трета лига срещу Локомотив Горна Оряховица, в който неговият Дунав Лом отстъпи с 1:3. Той е пътувал с личния си автомобил по посока Ловеч, когато край търновското село Шереметя е бил ударен от автомобил, който се е движил със 150 км/час и навлязъл в насрещното платно.

В треньорската си кариера специалистът води още отборите на Олимпик Галата, Спартак Варна, ЦСКА, Дунав Русе, Ботев Пловдив, Монтана, Етър, Спартак Плевен, Берое, Левски Лом и Севлиево, като е бил начело и на юношеския национален отбор на България до 17 г.

ФК Дунав Русе се присъединява към скръбта на спортната общност в България.

"Футболна България скърби! В резултат на тежък пътен инцидент почина една от емблематичните фигури в българския футбол и бивш треньор на Дунав Ферарио Спасов. Целият ни клуб се присъединява към скръбта на семейството му и футболната общност в България.

Почивай в мир!", написаха от клуба на официалната си страница във Фейсбук.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    До daskal
    Цялата женска част на родата са джипчийки в чужбина, предимно Великобритания. С парите мънгалите само се тъпчат и си купуват скъпи коли да се фукат. Необразовани, нямат един работен ден! Да не си помисли някой, че имат "чадър"???
  • 5
    6
    daskal
    24-годишен лясковски мангал. Потрошил една скъпа кола и си купил друга скъпа спортна кола, с която убил хората. Откъде са му парите на този пикльо? Бил "познат" на полицията. Какво означава това? Защо са го оставили да вилнее по пътищата? Защо у нас винаги трябва да убият хора, за да разберем, че убийците са "познати" на полицията?
  • 6
    5
    русенец
    Аз се питам кой е инструктора, който го е обучил и кой е даяджията, който го е изпитал. Мисля, че не бива повече да се занимават с обучение и изпитване. За прокуратурата - там всичко е ясно... плащаш си и те пускат. В Германия този примат щеше още в събота вечерта да е с присъда и в пандиза. Може би това е една от причините там всички да шофираме внимателно и според Правилника. ... Но такива са реалностите в Булгаристан. Ставаме все по-циганска и все по-малко държава. Шенген ли? Нас и в Афганистан няма да ни искат!
  • 7
    4
    ...........
    Този убиец на пътя,трябва да получи доживотен затвор!!!!Дават го по телевизията снимал се с оръжие,охранен циганин.Какво работи този изверг,че на 24 години да кара такава скъпа кола?????Каква уродлива майка го е родила този????Пускат го срещу подпис!!!Няма правосъдие!!!!Това е!!!
  • 2
    3
    Народна Милиция-Левски Спартак
    Не ми се мисли ако народната милиция беше в действие.Просто не знам.Футбол? Извършителят лично щеше да бъде разпитан от полковници и генерали от УБО.Разпита щеше да е дълъг и пълноценен със ясна картина за българското правосъдие и прокуратура.Сигурно пострадалия щеше да има звание от МО или МВР и делото щеше да бъде разгледано от военен съд.Мир на душата на погиналият треньор така обичан от всички.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари