Дунав победи Литекс с 3:0

2
Отборите изиграха контрола на градския стадион в Ловеч
Отборите изиграха контрола на градския стадион в Ловеч

Дунав Русе победи Литекс с 3:0 в контролна среща по футбол, проведена на градския стадион в Ловеч

Мартин Костадинов отбеляза първия гол за русенците в 14-ата минута, след като Теодор Костов пусна отличен извеждащ пас за съотборника си и той преодоля вратаря на домакините с лекота, информира БТА.

Първото полувреме завърши 1:0, но Дунав вкара два бързи гола в началото на второто. Кристиан Тасков покачи на 2:0 в 50-ата минута, а само четири по-късно точен бе и Йордан Димитров. Основна заслуга за последното попадение имаше Кристиан Върбанов, който отне топката в опасна близост до вратата на Литекс и подаде на голмайстора на чиста позиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари