"Дунав" отвя с 5:0 дубъла на Ботев (Пловдив)

2
Мартин Костадинов откри резултата с малко куриозен гол в 25-ата минута
Мартин Костадинов откри резултата с малко куриозен гол в 25-ата минута Снимка: ФК Дунав / архив

"Дунав" отнесе с 5:0 дублиращия състав на Ботев (Пловдив) в късната среща за деня от Втора лига

Мартин Костадинов откри резултата с малко куриозен гол в 25-ата минута. Варненското крило пробва да центрира, но в крайна сметка топката се спря в мрежата за 1:0, информира Спортал.бг.

В средата на второто полувреме ветеранът Мирослав Будинов покачи с глава на 2:0. Последва точен удар от бялата точка на Йордан Димитров, а Будинов направи 4:0 в 81-ата минута. Малко след това капитанът на "драконите" Диян Димов оформи с изстрел с глава крайния резултат, след който дубълът на "канарчетата" продължава да е закотвен на дъното във втория ешелон.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари