"Дунав" надви „Волов“ при гостуването си в Шумен

1
Алекс Кирилов вкара победният гол
Алекс Кирилов вкара победният гол Видео: ФК Дунав

Футболистите на „Волов“ (Шумен) загубиха у дома с минималното 0:1 от „Дунав“ (Русе) – лидер на Североизточна Трета лига

Двубоят се игра на градския стадион „Панайот Волов“ пред малобройна публика и бе от поредния ХХII-ри кръг. „Дунав“ (Русе) с 20 победи досега и само две равни срещи спечели гостуването в Шумен с гола на Александър Кирилов. В 31-та мин. центрирана топка от Кристиян Тасков беше засечена с глава от Александър Кирилов в близост до вратата на Стефан Петков – 0:1, информира ТВ Шумен.

През по-голямата част на първото полувреме играта беше равностойна с лек превес на гостите от Русе. През второто полувреме двата отбора имаха изгодни за гол ситуации – пропуснати от нападателите. В 73-та мин. капитанът на гостите Димитър Тодоров тресна гредата на шуменската врата, но няколко минути след това получи червен картон за доста груба игра на футболния терен. Александър Кирилов и Преслав Петков отправиха доста опасни удари към шуменската врата, които Стефан Петков с вещина спаси. Заслужен успех на лидера на Трета лига – Североизточна аматьорска група, с оглед на играта на зеления футболен терен въпреки, че завършиха двубоя в намален състав.

В следващия ХХIII-ти кръг „Волов“ (Шумен) гостува на „Лудогорец 1945“ III (Разград), докато „Дунав“ (Русе) приема у дома „Черноломец“(Попово).

Преди това обаче на 4 май 2022 г. от 17,00 часа на стадион „Локомотив“ в Дряново „Дунав“ (Русе) ще играе със „Саяна“ (Хасково) за Купата на Аматьорската футболна лига.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари