Дрогиран шофьор уби мъж при катастрофа край Цар Калоян

3

Ръката на 56-годишния мъж от Исперих е била откъсната при инцидента

Дрогиран шофьор на камион уби 56-годишен мъж в катастрофа на главен път Е-70

Сигналът е подаден около 09:40 часа на 3 октомври. 42-годишният водач на влекач с прикачено ремарке от Пазарджик пътувал в посока Русе - Разград. На завоите преди град Цар Калоян удря със задната част на камиона насрещно движещия се "Мерцедес", шофиран от 56-годишен мъж от Исперих, и продължава, без да спре, съобщиха от разградската полиция, предава БНР.

Шофьор с 30 нарушения на пътя е предизвикал фаталния инцидент край Цар Калоян - ВИДЕО

Водачът на лекия автомобил е откаран с откъсната ръка към МБАЛ - Разград. По пътя за болницата умира. 55-годишният му спътник е настанен под наблюдение в разградската болница.

Камионът е установен на околовръстния път на Търговище. Водачът е задържан. Пробата за употреба на наркотични вещества е положителна. След справка в информационните масиви на МВР се оказва, че има 13 криминалистически регистрации за кражби, притежание на незаконно оръжие и шофиране след употреба на дрога.

Продължават следствените действия по случая.

Към 13:30 часа движението по пътя Русе - Разград в района на Цар Калоян е възстановено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    6
    Никола
    Нещо не мога да си обясня от написаното! Камиона се движи в посока Разград и на тези завои трябва да стои в единиччната си лента. Как така с ремаркето удря леката кола? Освен ако леката кола мерцедес не се е движила в лентата за изпреварване,не изпреварвайки никого? Я малко по подробно обяснявайте,Това че е дрогиран е друг въпрос!
  • 11
    5
    0003
    След толкова нарушения, как се е качил да управлява камион. Отново някой не си е свършил работата и ето резултатът е ясен, умира невинен човек на пътя.
  • 19
    4
    ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ
    Да не се окаже, че и този убиец е бил на зъболекар преди да потегли с камиона и са му сложили няколко упойки
  • 21
    3
    Джийзъссс
    А кой е Този работодател,дал Този камион в ръцете на Убиец????До кога мили хора,ще търпите тази война??
  • 22
    2
    darkaveng
    И този още е жив????
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари