Задържаха дрогирания шофьор, предизвикал смъртта на спътник край хижа „Приста“

3
При тежкия инцидент загина 40-годишен мъж от село Тръстеник
При тежкия инцидент загина 40-годишен мъж от село Тръстеник Снимка: Кис 13

При тежкия инцидент загина 40-годишен мъж от село Тръстеник

Окръжна прокуратура - Русе уведомява, че се провежда разследване за пътнотранспортно произшествие с едно загинало лице, настъпило на 17.02.2023 г. сутринта в района на хижа „Приста“ край град Русе.

С постановление на наблюдаващия прокурор от ОП - Русе водачът на автомобила М.Ш., на 39 години, от село Тръстеник, област Русе, е задържан за 72 часа. Обвинен е в управление на МПС след употреба на наркотично вещество, при което е нарушил правилата за движение по пътищата и по непредпазливост е причинил смъртта на Н.К., на 40 години, от село Тръстеник.

На 20.02.2023 г. е внесено искане в Окръжен съд - Русе за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. По делото е извършен оглед на местопроизшествие и на веществени доказателства. Разпитани са свидетели и са назначени експертизи. За престъплението са предвидени наказания лишаване от свобода от 2 до 6 години и лишаване от право да се управлява МПС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Алекс Карамански
    Ей заради такива боклуци долни смотани хора остават някои семейства без обичани те си хора!!! Затвор 2 години са нищо за такива, а уморения кой ще го върне на семейството си? Смърт за такива глупаци които пощи умишлено убиват други невинни хора!!!
  • 8
    1
    fasfgag
    тас "наща" територия от хановете и царете наследена , се пълни с пейсе годишни наркомани ,и кво селяните дет мн работят идат у Русе да са наебат и надрусат с някой спинозна магистралка и накрая виж ко стана мамо пишат ма у новините . дърти прости наркомани курви и курвари
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари