Мъж е загинал при катастрофата на пътя Русе - Разград

5
При челен удар между две коли е загинал единият шофьор
При челен удар между две коли е загинал единият шофьор Снимка: Цар Калоян / Facebook

Жени от Ветово и Бъзън са настанени в разградската болница без опасност за живота

Мъж на 47 години от Цар Калоян загина при катастрофа на пътя Разград - Русе. Сигналът за пътното произшествие е получен около 17:00 ч., съобщиха от ОД МВР - Разград.

Говорителят на ОД МВР - Разград Илияна Георгиева обясни пред БТА, че две леки коли са се сблъскали челно в района на рибарниците след Цар Калоян, в посока Русе. Мъжът пътувал с автомобил "Форд" от Русе към Цар Калоян. Заради движение с несъобразена скорост е навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в движещия се там джип "Тойота RAV4". В автомобила са пътували две жени - водачка на 30 години от Ветово и 24-годишната ѝ спътничката от Бъзън. При сблъсъка джипът се преобърнал по таван в крайпътна канавка. Пострадалите са откарани в разградската болница и настанени под наблюдение в хирургичното отделение, за живота им няма опасност. Загиналият мъж е изваден със съдействието на пожарникари, тъй като е бил затиснат в автомобила. Свидетел на произшествието е станал румънски гражданин, чийто автомобил е леко пострадал при инцидента, каза още Георгиева.

Тя добави, че причините за катастрофата са в процес на изясняване. В момента се прави оглед на мястото на произшествието. Движението на превозни средства в района на катастрофата се извършва в едната лента, посочи говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    2
    ........
    Един убиец на пътя по-малко!!!!
  • 21
    1
    Делиормански простак
    На такива малоумни идиоти, визирам местния рязан фес с форда, мястото им е на два метра под земята. Жалко за потрошените жени, за причинените им болки, страдания и материални щети. Желая им бързо възстановяване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари