Добри новини: Джеръми Ренър отвори очи

2
51-годишният актьор сподели снимка в социалните мрежи, с която благодари на всички за милите пожелания и молитвите за бързо възстановяване
51-годишният актьор сподели снимка в социалните мрежи, с която благодари на всички за милите пожелания и молитвите за бързо възстановяване

51-годишният актьор сподели снимка в социалните мрежи, с която благодари на всички за милите пожелания и молитвите за бързо възстановяване

Американският актьор Джеръми Ренър благодари на феновете за подкрепата, след като беше тежко ранен от своя снегорин, съобщи Би Би Си, цитиран от БГНЕС.

Споделяйки снимка на натъртеното си лице в Instagram, Ренър заяви, че "сега е твърде объркан, за да пише".

Звездата от "Отмъстителите" беше откаран в болница в неделя след инцидента пред дома му в Рино, Невада.

Ренър е бил блъснат от собствения си снегорин, който тежи над 6 тона - три пъти по-тежък от автомобил - съобщи местният шериф.

Той е получил гръдна травма и ортопедични наранявания, заяви неговият мениджър в понеделник. Сега е в стабилно, но все още критично състояние в интензивното отделение.

В публикация в Instagram от болничното си легло във вторник вечерта Ренър написа: "Благодаря на всички за добрите думи. Сега съм твърде объркан, за да пиша. Но изпращам любов на всички вас."

"Член на семейството, управлявал автомобила на Ренър, е заседнал в снега близо до дома му", каза шерифът. Използвайки своя снегорин, Ренър успешно е изтеглил автомобила. След това той излязъл, за да говори с роднината си, но снегоринът започнал да се движи, докато е празен.

Ренър се опитал да се върне на шофьорското място, за да спре движението, когато "изключително тежкото" съоръжение почти го прегазило, каза шерифът.

"Ренър е чудесен съсед и винаги използва своя снегорин, за да почиства местните пътища. Из цялата общност той е известен като наистина щедър и е от онези хора, които през повечето време не знаете, че правят добрина", допълни шерифът.

В новогодишната снежна буря загинаха най-малко 60 души в осем щата. Ден след инцидента на Ренър се появи новината, че шампионът по автомобилно рали Кен Блок е загинал, когато моторната му шейна се е преобърнала в ранчото му в Юта.

Двукратно номинираният за "Оскар" Ренър е най-известен с ролята си на Клинт Бартън / Ястребово око в кинематографичната вселена на Marvel, като участва в няколко филма за Отмъстителите и в спиноф поредицата "Ястребово око".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари