Джереми Ренър е в по-лошо състояние, отколкото се смяташе

0
Звездата на "Marvel" беше смазан от своя снегорин с тегло 6500 кг на Нова година
Звездата на "Marvel" беше смазан от своя снегорин с тегло 6500 кг на Нова година Снимка: Instagram

Звездата на "Marvel" беше смазан от своя снегорин с тегло 6500 кг на Нова година

Смята се, че Джеръми Ренър е в "много по-лошо" състояние от предишните съобщения за здравословния му статус, след като ужасен инцидент със снегорин го накара да се бори за живота си, пише "Daily Mirror", предаде Dir.bg.

Звездата на "Marvel" беше смазан от своя снегорин с тегло 6500 кг на Нова година, като получи гръдна травма и ортопедични наранявания. Той беше транспортиран с хеликоптер в болница след инцидента и се каза, че е в критично, но стабилно състояние след операцията.

Близки до Джереми сега казват, че увреждането на гърдите му е значително, добавяйки, че му предстои дълъг път към възстановяването.

Един от приятелите му споделя: "Много по-лошо е, отколкото някой може да предположи. Джеръми е много наясно с факта, че едва не умря там".

"Говори се, че увреждането на гръдния кош на Джереми е било толкова сериозно, че е трябвало да бъде реконструирано чрез операция", каза друг вътрешен човек пред "RadarOnline".

Възстановяването на 52-годишният актьор вероятно ще бъде около две години, преди да влезе във форма.

Близките му обаче вярват, че той е боец и е решен да премине през това.

Източникът отбелязва, че семейството на Джеръми е било до него, докато се възстановява в болницата и се е опитвало да го разведрява след инцидента.

Джереми сподели в своята история в Инстаграм в понеделник, че му липсва "неговото щастливо място", като призова феновете си да се стараят стоят безопасност в тежките метеорологични условия.

Той сподели живописни снимки на заснежени дървета и редица хижи, скрити от изобилие от сняг

Съобщава се още, че Джереми е загубил сериозно количество кръв при инцидента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари