Джеръми Ренър е изписан от болницата

0
Актьорът беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин в Невада
Актьорът беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин в Невада Снимка: Инстаграм

Актьорът беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин в Невада

Американският актьор Джеръми Ренър съобщи, че е изписан от болницата, в която беше настанен със сериозни наранявания след инцидент със снегорин, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

В отговор на публикация в Туитър по повод телевизионния сериал "Кметът на Кингстаун" на "Парамаунт плюс" той написа: "Възстановявайки се… , бях много развълнуван да гледам епизод 201 със семейството си у дома".

Джеръми Ренър беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин в Невада, докато се опитваше да извади от преспите автомобил на роднина близо до езерото Тахо навръх Нова година, съобщиха властите.

В резултат на инцидента актьорът бе в критично състояние със сериозна гръдна травма и други наранявания, обяви тогава негов представител.

Властите все още разследват случая, но казаха, че няма признаци за умишлени действия.

Джеръми Ренър е известен с ролята на Ястребово око от отряда на Отмъстителите в киновселената на "Марвел". Актьорът има две номинации за "Оскар" за ролите си във филмите "Войната е опиат" и "Градът".

Той участва в многобройни продукции на "Марвел", сред които самостоятелен сериал за приключенията на героя му Ястребово око, два от филмите от поредицата "Мисия невъзможна", "Първи контакт", "Американска схема".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари