Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

До г-н Милков, кмет на Русе

18
Пенчо Милков: Изминаха 2 години, откакто имам вашето доверие
Пенчо Милков: Изминаха 2 години, откакто имам вашето доверие

Г-н Милков,

Ще си позволя да Ви цитирам: „Изминаха 2 години, откакто имам вашето доверие. За това време, което изобщо не беше скучно откъм предизвикателства, за миг не съм забравил клетвата, която изрекох към вас в деня на Свети Мина – покровителят на дома. Тогава ми поверихте ключа на Русе и аз се ангажирах с нов начин на управление, различен от налагания досега. С промяната, която градът ни заслужава."

Та въпросите ми към Вас са: Новият начин на управление включва ли разбитите улици в целия град, липсата на контрол върху дейността на различните изпълнители, които копаят и оставят не асфалтирани участъци от улиците, дупките които стават все повече и по големи? И един от най болните въпроси за нашият град - пълен мрак и тъмнина след 17:00 часа, кога ще осветите всички улици в града? Мъждукащите жълти лампички само харчат ток, защото едва светят там някъде във висините..... Предполагам, че Вие лично не шофирате в тъмнината, или пътят Ви до дома е осветен.

Но останалите обикновени Ваши съграждани прибирайки се от работа рискуваме да блъснем пешеходец, защото в тъмнината го виждаме в последният момент,  рискуваме и да попаднем в някоя дупка по същата причина....

Ваша Съгражданка

Автор: Св. Великова
(Автор: Св. Великова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари