Дневен хороскоп за 9 септември 2017

0
Виж дневния хороскоп за всяка зодия
Виж дневния хороскоп за всяка зодия

Овен

Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Най-хубавото е, че всички изненади утре ще Ви носят радост и добро настроение. Верните Ви оценки и предвиждания, които се сбъдват, ще Ви направят известни. С романтичното си настроение предизвиквате нечии интерес, което вълнува и двама ви. Времето е подходящо за посещение на зъболекар.

Телец

Излишната лекомисленост или пренебрежителното отношение към ставащото наоколо може да предизвика негативното отношение на колеги и приятели. Не пренебрегвайте интуицията си, тя ще Ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. С парите всичко е наред - може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Много стабилни и безупречни в изявата си, Телците ще реализират дневните си цели в пълнота. Мнозинството от родените в знака са в състояние лесно да се подадат на енерцията, засилваща продуктивността им.

Близнаци

Утрешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Не си губете времето с дреболии, а наблегнете на съществените неща. Практични можете да бъдете всеки един ден, а днес бъдете вдъхновени, мислете мащабно. Изненадите утре няма да ви разочароват, въпреки че е възможно да Ви сварят неподготвени.

Рак

Силата на утрешния ден е във възможността да видите някого в истинската му светлина, да свалите маските, да предприемете разчистващи и прочистващи процедури и дейности. Всички бизнесмени, които са решили, че е време да направят нови инвестиции, да обмислят всички възможни плюсове и минуси. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Днес ще трябва да успеете да съвместите различни гледни точки, различни модели на разбиране. Малко повече усмивки и чувството за хумор биха свършили добра работа за подобряване на състоянието ви.

Лъв

Едно споделено чувство ще Ви изпълни с радост. Утре денят е благоприятен за реализация на идеи или изпълнение на планове от предходните дни. Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Не се отказвате от свое намерение, което е способно да Ви донесе значителен напредък в професионален план. Онези от Лъвовете, които са по-настоятелни в желанието си да осъществят намеренията си, ще се сблъскат с пречки, но те ще се окажат преодолими.

Дева

Утре определено не Ви е ден за харчене. Не отпращайте без коментар тези, които Ви искат мнението, но и не давайте непоискани съвети. Поставете началото на нови задачи. Не се задълбавайте много в минали неща, че ще си докарате някоя депресия. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

Везни

Очертават се куп благоприятни възможности за стабилилизацията Ви в службата и бизнеса, освен че ще се явят и конкретни предложения за смяна на работата или за разширяване сферата на дейност. Утре всичко тръгва по вода. Излишна мнителност може да обиди благосклонно настроени към Вас хора. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Всичките ви действия трябва да са мотивирани от трезвата ви преценка.

Скорпион

Опитвате се да вменявате гледната си точка дори когато това не се изисква от Вас и именно това утре може да Ви създаде излишни главоболия. Избягвайте рисковани крачки и се съсредоточете върху рутинни действия. Постарайте се да промените нещо в своето жилище – и най-малката промяна ще доведе до благоприятен ефект. Доста от Вас са преминали през лабиринта на живота и нямат право да повтарят грешките си. Отстоявате идеите си.

Стрелец

В делови план се очертава значителен успех при осъществяване на целите. Използвайте всяка възможност, за да промените към по-добро своя живот. Опитайте да не се поддавате на манипулации, само и само мир да има. Утре не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие. Събота е твърде ползотворен и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори.

Козирог

Вие ще останете поласкани от нечие внимание, предложение или нещо специално, предназначено за Вас. Находчивите Ви хрумвания ще Ви донесат успех днес. Утре вечер и в любовта късметът ще Ви следва. Намеренията Ви да се заемете със собствен бизнес ще се увенчаят с успех, ако не привличате към себе си неподходящи съдружници. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки.

Водолей

Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Онова, което трябва да правите ще дойде по интуитивен път, дори чрез мистични изживявания. Много стабилни и безупречни в изявата си, Водолеите ще реализират дневните си цели в пълнота. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет.

Риби

Утрешният ден е много благоприятен за Вас – по-скоро следобедните и вечерните часове. През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Не възприемайте утре тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Хубаво е да сторите необходимото, за да настъпи мир във взаимоотношенията, така ситуацията ще се хармонизира и ще последва успех. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари