Пребиха актьора Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк

0
Нападателят е избягал и полицията го издирва
Нападателят е избягал и полицията го издирва Снимка: AP

Нападателят е избягал и полицията го издирва

Американският актьор Стив Бушеми е бил хоспитализиран в болница в Ню Йорк, след като е бил нападнат от неизвестен мъж. Това съобщи The New York Post, предава БГНЕС.

"Стив Бушеми беше нападнат в центъра на Манхатън, той стана поредната жертва на случаен акт на насилие в града", заяви говорителят на актьора. Той отбеляза, че актьорът е добре и оценява всички добри пожелания, въпреки че е невероятно тъжен, че това му се е случило, докато се е разхождал по улиците на Ню Йорк.

Нападателят е избягал и полицията го издирва. Носителят на "Златен глобус" Стив Бушеми е известен с ролите си във филмите "Маями Вайс", "Глутница кучета", "Криминале", "Фарго", "Големият Лебовски" и сериала "Семейство Сопрано".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари