Дневен хороскоп за 6 юли 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Събота може да бъде характеризирана като ден на изпитание за вашата воля и търпение.

Неприятностите могат да провокират тъмната страна на вашия характер, но дали това ще се случи, ще зависи изцяло от вас. Ще разберете дали сте успели да постигнете по-добро духовно развитие или все още ви влияят дребните, и в повечето случаи незначителни неща от живота. Разбира се, неприятностите не трябва да се игнорират, но тяхното разрешаване трябва да става с разум, а не с емоции. 

Овен

Денят е благоприятен за сгодяване. У дома всичко, както преди, е спокойно, благополучно и тихо. Целият ден преминава в уютни домашни радости. Препоръчва ви се да преминете към нови начинания – ако ги започнете, ви очаква успех. С течение на времето може да си позволите много от това, за което сега си мечтаете, но за това трябва да действате активно.

Телец

Възможно е днес да преливате от емоции и чувства. Съдбата може да постави на изпитание вашата суетност, невнимание към околните и избухливостта ви. Повишената ви работоспособност днес заставя вашите колеги да се учудват колко бързо сте възстановили формата си. Възможно е близки да ви помолят за помощ. Не трябва да им отказвате за нищо.

Близнаци

Любимият ви човек очаква от вас признания и определени предложения. Имате смели планове за вашето бъдеще, но няма да говорите за тях пред близките си. Вие леко внушавате доверие на околните и е възможно да ви издигнат на високи и отговорни длъжности. Трудно ви е да намерите своето призвание и да печелите пари.

Рак

Звездите не ви предричат нищо критично по отношение на любовните отношения. Денят може да се окаже благоприятен за сключването на брак, нови договори и делови преговори. Възможно е решаването на важни въпроси с партньорите. Ако се захванете с работа, то може да претворите своите планове в живота. Някой се опитва да ви принуди да нервничите. Пазете се от джебчии.

Лъв

Звездите предричат изпълнението на отдавнашно желание или замисъл. Денят е благоприятен за общуване с роднините и решаването на въпроси, свързани с наследство. Благоприятен ден за положителни изменения в служебното положение, контакти с началството, с държавни учреждения или обществено-правни организации. Очаква ви превъплъщаването на най-силните и честолюбиви стремежи.

Дева

При Девите-жени са вероятни безпричинни сълзи. Днес са възможни резки смени на настроението, необяснимо раздразнение, когато изглежда като че ли всичко е загубило смисъл. При жените предстои избор между собствените интереси и домашните задължения. Разчитайте само на сериозните и надеждни партньори. Няма да е излишно да проявявате внимание в начинанията, свързани с финансов риск.

Везни

Възможни са усложнения в отношенията с противоположния пол, което може да доведе до недоволство от всичко и от всеки. Денят може да започне с безпокойства, тревоги и неудовлетвореност от себе си и своите близки. Днес на много Везни се налага да съчетават домашните грижи със служебните проблеми, решаването на нови въпроси с реализацията на плановете от предишните дни. Намирате приложение на своите таланти. Нужно е да внимавате с парите.

Скорпион

Планирайки бъдещето, не си поставяйте нереални цели, особено в отношенията с близкия човек. Жизненият опит и мъдростта на Скорпионите може да вземе връх над безразсъдните и отчаяни постъпки на младежите. Не изразходвайте напразно енергията си за дребни грижи, превърнете я в творчество – възможен е успех на това поприще. Възрастните хора също трябва да помислят за изгодно влагане на натрупаните средства.

Стрелец

Много Стрелци губят самообладание, вероятни са изказвания, ревност и мисли за мъст. Не е изключено поради непредпазливост в изказванията или лекомислени действия да се превърнете в мишена на нападки, зли шеги или дори насилие. Вероятна е депресия, грешки в работата, завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия да попречат на плодотворната дейност на Стрелците. Може да се появи необходимостта от помощ от приятели, роднини или влиятелни хора.

Козирог

Много влюбени Козирози усещат лекота и непринуденост, и се чувстват по-щастливи, но не е изключено някой да изтълкува превратно тяхната откровеност и великодушие. Бъдете търпеливи и нежни с околните – това не само ви спестява нервите, но и предизвиква уважението на приятелите, колегите и близките. Предстои ви месец на напрегната дейност и много от представителите на този знак съумяват да придвижат доста напред нещата си. Добри доходи през този период може да се получат от сделки с недвижими имоти.

Водолей

Запазете верността си към своите идеали и уважението към личността на близкия на вас човек. Ако сте успели досега да се обичате с такава сила, значи любовта ви е наистина безсмъртна. Знайте, че причината за всички конфликти е вашата прекомерна независимост и непредсказуемост в поведението, както и отдалечеността ви от реалния живот. Старанията ви са забелязани. Постарайте се да не се затрупвате с обществена работа. Това може да ви попречи на настоящия етап. Препоръчва ви се да се въздържате от големи покупки и особено от закупуването или смяна на недвижими имоти.

Риби

Възможно е изведнъж да ви се прииска да видите онзи човек, който в недалечното минало е вълнувал сърцето ви. Не се оглеждайте за реакцията на близките си, тя не винаги е вярна. В този случай може да избегнете досадни грешки. Постарайте се да запазите спокойствие независимо от изпитанията и препятствията по пътя ви към победата и успеха. Не трябва да се отнасяте снизходително към стремежа към разкош, да правите едри покупки и да харчите пари за дреболии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари