Дневен хороскоп за 21 декември 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В събота мнозина вече ще са настроени празнично и с нагласа за приключване на годината и на основните задачи за този месец.

Днес ще бъде важно да показвате преди всичко своята любов и уважение към хората около вас, да избягвате прекалената емоционалност и дребнавост в това, как отговарят хората на вашите чувства. Избягвайте да вгорчавате живота нa други хора, защото това в никой случай няма да направи по-сладък вашия живот. В събота е възможно да разговаряте по-важен въпрос с мъж, който ще касае документ или финансови дела. Мъжете ще имат благоприятен ден за вземане на важни решения, относно бъдещи проекти и планове, които ще се нуждаят от предварително финансово обезпечаване. Младите жени нека насочат вниманието си към разрешаване на домашни проблеми и неприятности, преди те да са се задълбочили твърде много. Днес избягвайте конфликтите, независимо дали истината е на ваша страна или не, защото рискувате да развалите отношенията си с важни хора, точно преди празниците.

Ако пътувате днес, то поводът определено ще е приятен и важен за вас, но нека приповдигнатото ви настроение не ви попречи да бъдете предпазливи и да спазвате правилата за движение. 

Овен

Тази събота ще сте в пълен синхрон с емоциите си. Използвайте момента като се проявите по-романтичен, отколкото половинката ви е свикнала да ви вижда.

Телец

Тази събота не се притеснявайте да изкарате на бял свят най-странните си идеи. Сега те ще бъдат приети с възхита от околните.

Близнаци

Тази събота при решаването на важен въпрос използвайте единствено ума си. Очакванията оставете на страна, макар че ви очаква приятна изненада в това отношение.

Рак

През този ден не трябва да се отпускате. Внимавайте да не загубите нещо. Дисциплината и спазването на правилата ще са ваши първи приятели.

Лъв

Тази събота оставете на страна илюзиите и мечтите. Рискувате да се загубите в тях и да нямате точна преценка. Не искайте и ще ви се даде.

Дева

Тази събота ще бъдете перфектната комбинация от дисциплина и гъвкавост. Това ще ви позволи да се справите с изключителни ситуации, в които да затвърдите положението си.

Везни

През този ден не се впускайте в атаки. Не ви е писано да сте от победителите, така че просто не се захващайте, за да няма загуби.

Скорпион

Тази събота ще усетите, че трудния период е зад гърба ви. Въпреки, че процесът ще настъпи постепенно, може да започнете да кроите планове за свободното си време.

Стрелец

През този ден залагайте на изненадващи действия от ваша страна. Съдбата ще ви отвърне със същото като ви предложи неочакван подарък.

Козирог

Тази събота упоритостта ви ще е градивна. Борете се за всичко, от което вярвате, че имате нужда и не предавайте мечтите си.

Водолей

Ако точно днес сте решили да променяте външния си вид по-добре отложете това за друг ден. Това се отнася за всички разкрасителни процедури.

Риби

Тази събота може да ви се стори безкрайна. Направете си един кино маратон, за да мине по-бързо времето.  Не забравяйте и за любовта. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари