Дневен хороскоп за 30 декември 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В понеделник ще сте много по-добронамерено настроени към хората от ежедневното си обкръжение.

Ще сте склонни към съчувствие към техни лични или професионални проблеми и ще направите опит да разберете причините за техните действия и решения. Днес не разпилявайте енергията си в неща, които няма да имат значение утре. Бързо изчиствайте от себе си лоши мисли и лошо настроение. 

Понеделник няма да бъде най-добрият ден за изпълнение на вашите професионални задължения и отговорности. Ако сте си направили някакви предварителни планове за подобни задачи, то вероятно ще срещнете различни спънки и нежелание за професионални действия от страна на други хора. Днес би било добре да планирате нещата си за първите работни дни през 2020 година. В понеделник може да ви изненада разговор или новина свързана с човек от миналото ви, роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. Ако имате в дома си човек със сериозен здравословен проблем, то днес ще проведете важен разговор или ще вземете решение свързано с бъдещо лечение.

Този ден вещае повече контакти с мъже, което едва ли променя общата вибрация на деня: а именно повече емоционалност и чувственост в действие и мисли. 

Овен

Това е ден, в който е добре на преден план да излезе честността. Може да сте сигурни, че само ще спечелите от това. 

Телец

За да се радвате на любовта си трябва да се отървете от притесненията в главата ви. Въпросите за решаване, които ви предстоят не са сложни, а просто неприятни. Приключете с тях.

Близнаци

Назрели са промени, свързани с личния ви живот. Отворете се към нови познанства, за да промените статуквото, което ви измъчва.

Рак

Денят е подходящ за решаването на любовни въпроси. Днес ще има начин да наложите личните си интереси във връзката ви.

Лъв

Възможно е да имате някои пречки за преодоляване преди да продължите нататък. Високото ниво на дисциплина е това, към което трябва да се придържате днес.

Дева

Очаква ви ден, наситен с приятни емоции. Този път те ще са изцяло във ваша полза. Естествеността ви ще плени партньора ви.

Везни

Имате голям шанс да пробив в постигането на личните ви цели. Енергията ви ще е в излишък. Не преминавайте границите.

Скорпион 

Ще сте в пълен синхрон с емоциите си. Това е ден, в който може да осъзнаете, че сте влюбени. Помислете дали не е само интимно привличане.

Стрелец

Денят ще е успешен за търсенето и намирането на рационални решения. Използвайте момента, за да отхвърлите повече от нещата, които ви притесняват.

Козирог

Денят ще бъде наситен от събития, свързани с личния ви живот. Индивидуалните ви желания ще се сблъскат с тези на на партньора ви. Решете въпроса разумно.

Водолей

Денят е подходящ за вземането на бързи решения. Обстоятелствата ще се развиват изненадващо. Гъвкавостта ви в ситуацията ще е решаваща.

Риби

Ще ви се наложи да се занимавате с важни битови въпроси. Не жалете време е и средства сега, за да освободите пространство за любимите ви занимания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

На плажа, два шезлонга и чадър са 100 лева. Не са скъпи. И в ИКЕА са толкова…

Харесай Дунавмост във Фейсбук