Дневен Хороскоп за 29 Януари 2015

0
Дневен Хороскоп за 29 Януари 2015
Дневен Хороскоп за 29 Януари 2015

Овен

 

Четвъртък е ден, изпълнен с предизвикателства по отношение на обществените изяви, кариерата и любовта. Той може да се окаже много напрегнат, но и много резултатен. Придържайте се към собствените си позиции, мнение и вътрешна интуиция. Разчитайте предимно на себе си при разрешаването на всеки проблем, а в личните взаимоотношения проявете повече романтика и всеотдайност. Днес не се започва нищо заради въздействието на Сатурн.

Телец

Днес, под влиянието на планетите в хороскопа, вашата чувствителност е повишена по отношение на личните ви взаимоотношения и служебните ви задължения. Осланяйте се на интуицията си през целия ден и няма да сбъркате. Единственото предупреждение е да внимавате по отношение на храната и алкохола. При здравословни проблеми избягвайте да се самолекувате и не пропускайте поне една половинчасова разходка на открито.

Близнаци

Аспектите на Луната и нейният транзит ще окажат положително въздействие за постигане на добри взаимоотношения с близкото ви обкръжение и колегите. По отношение на работата ви предстои напрегнат, но успешен ден. Ще трябва да работите усърдно и да бъдете по-уверени във възможностите си да се справите с поставените задачи. В процеса на работата комплиментите, получени от противоположния пол, ще повишат самочувствието ви.

Рак

Луната днес ви насища емоционално, но вашата разсеяност може да окаже негативно влияние върху паричните ви приходи. Съсредоточете вниманието си върху ежедневните си задължения и не забравяйте за поети в миналото ангажименти, които трябва да осъществите днес. Под влиянието на Сатурн и ретроградния Меркурий срещите ви не са ползотворни и каквото и да се случи, трябва да знаете, че така е трябвало да стане. По този начин ще получите урок как да действате в подобни ситуации в бъдеще.

Лъв

Четвъртък е ден на Юпитер, затова се съсредоточете максимално и бъдете по-отговорни към работата, която ви предстои да свършите. По този начин ще оправдаете доверието и доброто си име. Не търсете извинения и оправдания, за да отлагате някои дейности за следващата седмица. Амбицирайте се и още от сутринта следвайте усилията на вашите колеги и партньори. Лунният аспект със Слънцето ви прави на моменти самоуверени, Сатурн – колебливи, а Нептун – емоционални.

Дева

В четвъртък, под влиянието на планетите, се изисква много внимание и съсредоточеност към нещата, които се случват там, където прекарвате по-голямата част от времето си. Точно сега може да използвате момента, за да прокарате своите идеи за внедряване на някои нови технологии в работния процес. Не се самозаблуждавайте, че ще ви бъде лесно, а проявете своята съобразителност и дар слово. Ще трябва да мислите и действате бързо във връзка с някои предложения от страна на колегите, които искат да ви подкрепят.

Везни

Четвъртък е ден, изпълнен с много надежди. Получавате подкрепата и одобрението на определен кръг от хора. Оптимизмът и веселото настроение действат като магнит и привличате вниманието на хората, с които работите. С нетърпение очаквате да приключи работният ден и да се отдадете на любимите си занимания вкъщи. Но днес вашето честолюбие и морал ще бъдат подложени на изпитание. Всяка ваша стъпка ще бъде наблюдавана и всяка ваша грешка ще бъде критикувана. Затова единствената ви цел за деня ще бъде да запазите мира сред най-близкия си кръг на общуване. Не започвайте самостоятелно нови начинания.

Скорпион

В днешния четвъртък ще има определени изисквания от ваша страна поради лунните аспекти с планетите в хороскопа. Работа, свързана с нови технологии, съобразяване с мнението на колегите, анализ и открито коментиране на това, което става около вас, е най-доброто за момента. Изпълнени сте с противоречива емоционална нагласа за поемане на чужда отговорност, но не е желателно сега да правите това. Може да се получат остри реакции от страна на колегите и преките ви ръководители. Вашата позиция е най-правилна, а всеки да отговаря лично за своите грешки.

Стрелец

В четвъртък, под влиянието на Слънцето, вниманието ви ще бъде насочено към някои лични страни в живота, обезпечаване на ежедневните ви нужди и евентуално увеличение на доходите ви. Венера придава по-голяма значимост на плановете ви и ви въодушевява за поемане на по-големи отговорности, които са далеч от реалността на възможностите ви. Но денят е благоприятен за подобряване на приятелските взаимоотношения.

Козирог

Четвъртък е ден, подвластен на лунния аспект със Слънцето. Това внася допълнителна нотка на ентусиазъм, чувственост и желание да отделите време за себе си и нещата, които обичате да правите. Може с успех да си закупите електроника, а семейните да обърнат внимание на децата си. Не бъдете максималисти и не драматизирайте нещата, които стават около и с вас. Денят е особено подходящ за хармонизиране на отношенията и планове, свързани със семейството.

Водолей

Подгответе се още от сутринта за напрежение в личния живот и на работното място. Желанието ви да бъдете прями и честни точно в този момент няма да ви помогне за нищо, а напротив. Затова бъдете наблюдател, а не пряк участник в събитията. Предстои ви работа, която трябва да свършите, и ще я свършите без коментари и пререкания, независимо че се чувствате физически отпаднали. Съсредоточете се върху личните си ангажименти, като не забравяте и тези, които отлагате от известно време. Преразгледайте изминалите дни и вижте пропуските си, които сега можете да изчистите.

Риби

В днешния четвъртък на представителите от зодиакалния знак на Рибите им предстои един натоварен и напрегнат ден, който обещава много контакти и работа. Днес Луната е в много добър астрологичен аспект със Слънцето в хороскопа ви. Ще получите признанието и одобрението, които очаквате от конкретен човек, но внимавайте за финансови грешки. Днес не се започват нови начинания в професионалната сфера поради ограниченията от страна на Сатурн.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари