Дневен Хороскоп за 26 Октомври 2015

0
Везни и Водолеи доволни от постигнато, Скорпиони и Стрелци затъват в дела
Везни и Водолеи доволни от постигнато, Скорпиони и Стрелци затъват в дела

Овен

Хубаво начало на деловата седмица, но трябва да се каже, че успехите ви идват след продължителни и упорити усилия. Доста Овни са предупреждавали колеги, партньори и клиенти за някакви далавери, сега имат още по-сериозни доказателства за нарушенията и могат да ги пресекат от корен. Ще направите нужното, естествени лидери сте в екипа, може да получите по-отговорна роля.

Телец

В понеделник вие и Везни имате трудни задачи, ще упорствате за изпълнение. Само че Телците още веднъж да преценят дали точно са си определили целите, някои май гонят химери. Дайте си сметка за финанси, знания и умения, няма как да надскочите боя си. Част от знака разчитат на подкрепа от влиятелни покровители, а работа се върши на място, не с тичане по познати и приятели...

Близнаци

Понеделник ви амбицира за делови изяви и печалби, разчитате на подкрепа от предани колеги и близки. Близнаците, които не са в добра форма, скоро ще възстановят силите си и хъса за работа. Ако се чувствате здрави и пълни с идеи, ще сте неуморни, но се заредете и с бдителност. Сега дребни пропуски обещават сериозни ядове, а надменността на победители отблъсква приятели.

Рак

Днес и утре е добре да си подсигурите равностойни делови партньори. На Раците им предстоят път и ровене из информация, запознанства. Трябва да бъдете по-внимателни, симпатягите понякога ви кроят шапка или ще ви подведат с некомпетентността си. Както и да е, щетите ще са за вас, така че предприемайте обмислени промени, ако прецените – напредвайте по-бавно.

Лъв

Довършвате започнатото в четвъртък, близките ви има от какво да бъдат доволни. Но вие от тях по-често няма да сте, налага се да ги организирате и дисциплинирате, за да свършат добре поне спешните задачи. Лъвовете да си кажат ясно забележките, близки може да им се разсърдят, после ще им мине. И дано научат урока си занапред, защото клиентите са къде по-строгите съдници.

Дева

В понеделник имате добри идеи за изява и печалби, някои са и по-амбициозни. Проблем е, че колеги и познати не са на мнението на Девите. Бъдете тактични и отстъпчиви, за да не усложните отношенията си с хора, които са ви важни за бъдещо сътрудничество. Някои се насочват към нови приятели и почитатели, но дружбата не е хазартна игра, пак да заложат на проверените съмишленици.

Везни

Този понеделник като Телците имате трудни делови ангажименти, но сте спокойни, че ще се справите добре. По това Везните си приличат с Водолеите сега. И е така, общителни сте и бързо намирате кой да ви помогне в напрегнати моменти. Някои от знака получават по-високи отговорности, а колегите им се радват с тях, виждат в повишението им възможности екипът да дръпне напред.

Скорпион

В началото на седмицата като Стрелците сте много съсредоточени в проблемите си, не ви се ще да говорите за тях с околните. Скорпионите да внимават при делови изяви, вероятни са ядове, щети. А и натоварването ще е повече, мнозина трябва да тръгнат в командировки, дано бързо уредят нещата. Гоните високи цели и печалби, но когато е нужно – доволни сте и от малкото.

Стрелец

В понеделник вие и Скорпиони трябва да задълбаете в деловите си задачи, пречките са по-сериозни. В редица случаи ще ви се добавят и обществени ангажименти, няма как да ги протакате. Стрелците уреждат доста неща на приятелски начала, но по отношение на качеството и сроковете да не правят компромиси. Вечерта ще сте уморени, но доволни, че сте помогнали някому.

Козирог

Трудно начало на седмицата, в големи екипи делата ще вървят мудно и мъчно. Май е по-добре да се дистанцирате за момента от такива дейности, но да стане с такт, не ви трябват усложнения с шефове и колеги. Козирозите са търпеливи, сега това е важно, защото идеите им не се приемат радушно, а помощници се намират след много уговорки. Избягвайте конфликти, другото ще се подреди.

Водолей

В понеделник като Везните сте уверени в добрите си резултати от работата, не ви се ще да се държите на заден план в екипа, както ви съветват някои Риби. Водолеите ще запазят това настроение до началото на ноември, а ако са и по-бдителни, ще си спестят грешки, щети. Определете строги финансови граници, не бива да пилеете своите средства, макар че искате да поглезите близките си.

Риби

В началото на седмицата се държите на втори план в работата и компании, но Водолеи едва ли ще ви следват. До началото на ноември влиянията се запазват, Рибите да уреждат личните си неща. В тази сфера са възможни разочарования, някои са поемали доста лекомислено семейни ангажименти, сега им е горчиво. Вие си решавате, вие си теглите и последиците. Доста дами ще се убедят сами.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари