Дневен Хороскоп за 29 и 30 Август 2015

0
Близнаци и Деви залагат на партньорство, Лъвове и Стрелци да отдъхнат
Близнаци и Деви залагат на партньорство, Лъвове и Стрелци да отдъхнат

Овен

Ако в четвъртък поемахте и повече задачи, сега вече трябва да си дадете отдих. Доста Овни ще пренебрегнат съвета, но здравето им е крехко, а изнервящи домакински грижи ще ги направи като Деви излишно придирчиви към близки и познати. Отделете малко време за себе си, заредете се с настроение, сили. В някои случаи се съобразете с околните, покажете солидарност с техни грижи.

Телец

Засилват се влияния от сряда, трябва да бъдете много внимателни с харчове и предложения за партньорство. Телците ще внушават и на Везни да действат предпазливо, но дали ще ги слушат... Вие по примера на Козирози не се нагърбвайте с повече работа, колкото и да сте загрижени за близки. Изчакайте, животът е по-добър педагог от вашите забележки, но изисквайте пестеливост.

Близнаци

В събота и неделя вие и Деви залагате на добри отношения с обкръжението си. Ако е за нова интимна връзка или приключване на отдавнашно партньорство, Близнаците да помислят по-задълбочено, понякога действат под напора на емоции, и то недалновидно. В службата са вероятни проблеми, ако действате внимателно, ще запазите и даже ще укрепите позицията си, сега това е важно.

Рак

Дните са за отдих, но вие ще искате да изясните важни въпроси и хич няма да се съобразявате с настроенията на околните. Раците да внимават, може доста да усложнят отношенията у дома, с приятели и в службата, ако налагат своето мнение. Не е и съвсем сигурно, че сте най-прави, пък и да сте – победата няма да ви зарадва. Не се претоварвайте физически, търсете рационалните решения.

Лъв

В събота и неделя вие и Скорпиони май позагърбвате домашните задължения. Лъвове и Стрелци имат нужда от отдих и възстановяване, да си направят така програмата, че близките им да не се сърдят за неизпълнени обещания и пр. Вие също не обичате да ви подвеждат, а при сегашните делови трудности е редно да търсите и помощ. Тя ще дойде, истински приятели знаят какво ви е нужно.

Дева

Днес и утре като Близнаците трябва да разчитате на сътрудничество с околни, овладейте желанието да се взирате като Овни в дреболии. Девите няма да станат повърхностни, нито ще се хвърлят в големи авантюри, знаят, че трябва да работят упорито и търпеливо за постигане на цел. Дано това не настрои лошо колеги, познати, роднини, някои май не искат да се съобразяват с мнението ви.

Везни

В събота и неделя се натъквате на трудности, ако Телците ви карат да пестите – няма да ви хареса. Сега инициативи на Везни срещат спънки, трябва голямо търпение, а и повече време, за да намерят подкрепа. Вероятно е по-лесно да привлечете на своя страна дамите, колеги и познати са настроени критично. Вие си решавате ще се борите ли за любовта си, или продължавате нататък...

Скорпион

През уикенда като Лъвовете оставяте на заден план някои домашни задачи, ще ви се да отморите. Група Скорпиони обаче имат благоразположение на шефове и ще се хванат здраво за изпълнение на свой проект, води нагоре в кариерата или обещава доходи. Дамите да не се изкушават от покани на малко позната компания, а флиртовете да отложат за друг път, ще си спестят разочарования...

Стрелец

В събота и неделя вие и Лъвове трябва да си дадете по-дълъг отдих, не е време да влизате в спорове с близки. Някои Стрелци разчитат много на техниката, но на път, пък и с разни уреди сега са вероятни ядове. Ако нещо в отношенията с околните в службата, у дома и в компания не върви, изчакайте, влиятелни хора ще вземат ваша страна или ще помогнат с нещо. С идеи си намирате спонсори.

Козирог

През уикенда като Телците имате много ангажименти към близки, а май трябва да отделите и време за купони, срещи с познати. Група Козирози се чувстват уморени, да се погрижат за формата си, най-вероятно с по-строг хранителен режим ще се тонизират бързо. Други ще предпочетат да се видят с приятели на маса, но като си споделят деловите ядове, да внимават да не завъртят интрига...

Водолей

За събота и неделя не поемайте още задачи, служебните ви задължения са куп, нерядко и най-разнопосочни. Водолеите да упорстват търпеливо по делата си и да се пазят от преумора. Издръжливите ще се радват на успехи и приходи, някои се справят и с най-сложни ситуации благодарение на обичаните си хора. Това е критерий за бъдещето на много връзки, без взаимна подкрепа не вървят.

Риби

Събота и неделя ще се окажат по-трудни, набелязали сте си програма за сериозни промени. И в службата, и вкъщи има нужда от такива, но Рибите да действат внимателно, колеги и близки може да се подразнят от командирския им тон. Поговорете с другите, вслушайте се и в техните предложения, не са лишени от логика. Ако ви трябва помощ, искайте я и от децата, така ги учите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари