Дневен хороскоп за 30 август 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Интересни преживявания днес ще имат родителите на деца родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци

Във вторник основните ви задачи или сериозни ангажименти ще бъдат свързани с вашата работа и с вашия дом. Възможно е двете неща да бъдат взаимно свързани, като домашен офис, работа от ателие в дома ви, дребни ремонти за дома и др. Интересни преживявания днес ще имат родителите на деца родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. Денят носи късмет и благоприятно развитие на вече започнали дела и отношения. Възможно е днес да добиете кураж и да възобновите една своя стара идея или план. 

Това ще бъде благоприятен ден за покупки за личния ви гардероб за вашия комфорт или за подобрение на обстановката в жилището, където живеете.

Овен

Днес ще се радвате на висок жизнен потенциал. Позитивни емоции въобще няма да ви липсват. Постоянно някакви вътрешни импулси ще ви подтикват към различни действия - само внимавайте да не сгафите в нещо заради своята прибързаност.

Телец

Концентрирайте се напълно в сериозните неща. Скоро ще усетите положителните резултати от вашите усилия. Запазете доброто разположение на духа си и съхранете устойчивостта на настроението.

Близнаци

В това време, когато другите очакват от вас решителни действия, вие сте склонни повече към философстване. Денят ви няма да е лош, но ще направите по-добре, ако бъдете по-сдържани в инициативите, действията си и приказките.

Рак

Днес на мнозина от вас ще им върви определено. Ако ви отправят предложение, каквото и да е, не бързайте да давате отговор. С времето ще получите още полезна информация и тогава ще можете да вземете по-правилното решение.

Лъв

Хубав ден, чиято енергия ще ви носи радост, прилив на жизненост и добро настроение, което е много по-важно, отколкото сте склонни да мислите. Благотворно е за изчистване на астралното тяло и снемане на енергийните блокажи.

Дева

Хубаво е да бъдете въздържани и да заемете изчакваща позиция. Избягвайте всякакви спорове и остри дискусии, в противен случай рискувате всичко да се обърне срещу вас в един момент. Благоприятно е за самовглъбяване и самоанализ.

Везни

Днес ще проявите висока активност. И правилно - ако искате да покорявате света по някакъв начин, то не трябва да лежите на дивана, а да запретнете ръкави и да се заемете с отстраняване на трудностите една по една.

Скорпион

Денят може да изисква от вас принасяне на някаква жертва и получаване насреща дар, в контекст с обмяната на енергиите. Давате нещо ценно и получавате желаното като благословия за този обмен. Над вас витае подкрепяща сила.

Стрелец

Засега търсите най-точното и безгрешно решение. Ако ви се струва, че нещата се случват прекалено бавно, може да подтикнете ситуацията в направление към подобрение на обстоятелствата. Бъдете търпеливи и смело напред.

Козирог

Планетните вибрации ви насърчават, че действията ви са правилни и да продължавате в същата посока. Може да очаквате благоприятно стечение на обстоятелствата да ви донесе полза и да внесе подобрения в ежедневието.

Водолей

Можете да се доверите на интуицията си в оценките си. Не разсейвайте излишно своята енергия. Вършете повече полезни дела. Любовните срещи ще ви дарят с нови впечатления. Подходящо за покупки за дома.

Риби

Някои от вас са изпаднали в безтегловност поради душевни вълнения и не знаят какво точно да предприемат. Едва когато вземете крайно решение, ще можете да се освободите от оковите на бремето, което ви измъчва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари