Дневен хороскоп за 29 август 2019

1
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В четвъртък ще ви се наложи да издържите на по-голямото натоварване в работата или при изпълнение на семейните си задължения.

С трудните вибрации на деня добре ще се справят по-търпеливите от вас. Днес избягвайте несръчни, прибързани или самонадеяни действия, които могат да предизвикат инцидент или авария. При по-добра организация ще можете да постигнете успех при изпълнението на задачи свързани с имущество, документи, които касаят дома ви или ваша собственост. Всъщност днес ще можете да се зарадвате на една важна покупка или придобивка за дома. В личните ви отношения избягвайте прояви на ревност, насилничество (по един или друг начин) или опърничавост, тъй като това може да предизвика партньора ви към преосмисляне на вашите отношения.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел работа или бизнес, особено за жените. 

Овен

Днес не се колебайте да изразите мнение, дори да не е искано. Така може да внесете ясно по важен въпрос.

Телец 

Днес ще се почувствате добре, след като към вас бъде отправена покана за специално събитие. Подгответе се старателно.

Близнаци

Днес ще може да проявите своите управленски умения. Дори да ви се случва за първи път не се съмнявайте в способностите си.

Рак

Днес ще имате спокоен ден, изпълнен с приятни занимания. Понякога щастието е в това нищо да не се случва.

Лъв

Днес ви очаква необикновен подарък. Не се колебайте дали да го приемете или не. Ако откажете може да нанесете голяма обида.

Дева

Днес ще получите признание от хора, които смятате за свои кумири. Имате сериозен повод да празнувате. Помислете за вашето развитие.

Везни

През този ден се отдайте на забавления.  В края на работната седмица работният тонус няма да е на ниво, така че поне се повеселете качествено.

Скорпион

Днес не се месете в чужди дела. Дори да искат съвет от вас се опитайте да бъдете максимално дистанцирани и да не упражнявате никаква намеса.

Стрелец

Днес може да си позволите нещо мъничко, което да ви зарадва, ей така - без повод. Разнообразете скучните напоследък дни с нещо цветно и свежо.

Козирог

Днес ще разберете, че ще имате допълнително свободно време. Не се втурвайте да осъществявате няколко идеи, изберете само една от тях.

Водолей

Днес не си мислете, че ще може да се справите с всичко сами. Помощта на приятелите ви сега е от изключителна важност. Не я пренебрегвайте.

Риби

Това е ден, в кой да се щадите. Спирайте винаги, когато се почувствате уморени. Задължително си легнете по-рано, за да се наспите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари