Дневен Хороскоп за 24 Юни 2015

0
Дневен Хороскоп за 24Юни 2015
Дневен Хороскоп за 24Юни 2015

Овен

Тази сряда вие и Раци потъвате в делови детайли, дано не изостанете от динамиката в професионалната сфера. Доста Овни си имат план за действие и вече няма да се съобразяват с чужди претенции. Дано не се разколебаете, в работата възникват пречки, някои са предвидими. Оценявайте по-реалистично хората – куп приятели не са стриктни, а стари опоненти са готови на отстъпки.

Телец

В сряда се придържате стриктно към преките си делови задължения, макар че имате по-високи амбиции за изява и печалби. Телците ще внимават в работата, уменията им са признати от колеги, шефове и клиенти, предпазливостта им спестява и пропуски, и ощетяване. Е, малко новаторство не би било излишно, но вие искате да усвоите още знания и тогава да правите по-сериозни промени.

Близнаци

Днес и утре гоните амбициозни професионални изяви. При Близнаците влиянията се задържат до края на юни, а сега да бъдат по-тактични с околните, има опасност даже близки и добронамерени познати да се подразнят от хъса им за кариера. В някои случаи трябва да се съобразявате с уговорки, ала ви се ще на своя глава да променяте финансови разчети, план за работа. По-кротко!

Рак

В сряда като Овните задълбавате в детайли, но така може и да изпуснете от поглед сериозни пречки. Раците като Везни и Стрелци сега разчитат главно на собствени сили при трудности. Е, с посредничество на приятели и колеги някои въпроси ще уредите по-леко. Ако сте инициатор на някаква общ проект, подгответе много сериозно реализацията, ако е нужно – помагайте на другите.

Лъв

Сега вие като Рибите не сте много склонни да се ангажирате с домашни и особено с битови задачи. Лъвовете ще ги отлагат до неделя, но не повече, днес вниманието им е в служебните въпроси. Натъквате се на трудности, ала с търпение ще напреднете в кариерата, ще разширите начинания, клиентела... Вечерта е за купони и приятели, разпуснете или направо мислете за ваканция.

Дева

Тази сряда като Стрелци сте настроени да мъдрувате, за финансови проблеми си трябва. Девите срещат пречки в работата, но са психолози и ще привлекат колеги и познати за съвместни действия, неутрализират стари интриги. След време ще видите, че този екип може да се заеме и със смели делови проекти. Дамите печелят доста симпатии, а и пари, може да си купят нещо по-голямо.

Везни

Днес като Раци и Стрелци трябва да се справяте със сериозни делови пречки, вероятно разчитате на сътрудничество с околните. Група Везни са умели дипломати, и сега отстъпки и посредници ще бъдат по-полезни в изглаждане на неразбирателства, шефове и партньори ще оценят желанието ви тихо и мирно да се решават проблемите. Подскажете, че държите на сериозните хора.

Скорпион

Днес и утре се очертават много задачи, действайте старателно и много сдържано, ако в екипа има препирни, интриги. Доста Скорпиони са положили много грижи за подготовка на изявата си и сега резултатите са убедителни както във финансово, така и в служебно отношение. Плодотворният ви труд е най-добрата защита срещу клюки и завист, а и вие сте били прицел на такива...

Стрелец

В сряда като Раци и Везни се натъквате на делови спънки. Дано Стрелците като Девите се настроят за по-сериозни анализи, сега трябва да стигнат до корена на проблемите. В едни случаи ще отложите за дълго изпълнението на проекта, май сте се заблудили при предварителните сметки. Във втори поемате въздух и се хвърляте в атака, вероятно и приятели ще подкрепят начинанието.

Козирог

Търпеливо, но упорито напредвате в деловата сфера, а влиянията се задържат до края на юни. Козирозите обичат да организират делата си, а и свободното време, но сега са вероятни изненади, трябва да балансират. Ще се справите даже да е за сметка на повече търсене и по-висока цена, важно ви е нещата да бъдат направени в срок и качествено. Ако ще пътувате, гответе се сериозно.

Водолей

Трудна сряда, в делата срещате доста трудности. Ако Водолеите са искрени, за някои са си виновни сами, поддават се на симпатии и антипатии в работата, а после трябва да наваксват непредвидливостта си. Е, ще го направите и ще ви е за урок. Ако пък проблемите са заради колегиални интриги, ще се отдръпнете от такова общуване и сами ще търсите изход, шефовете ще го оценят високо.

Риби

В сряда като на Лъвове не ви се ще да се занимавате с домашни проблеми и капризи на близки. Рибите имат куп задачи, мнозина чакат благосклонност от шефове, влиятелни партньори, така че вниманието им трябва да бъде в делата и финансите. Ще се справите, сигурно ще има и приятни изненади. Вечерта ще отредите на купони, а не е време за флиртове и авантюри, бъдете предпазливи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари