Дневен хороскоп за 24 април 2019

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

В сряда ще преживеете разочарование от думите или действията на жена.

Вероятни са събития в живота на близка жена, които ще предизвикат противоречиви чувства у вас. Сряа да ще бъде благоприятен ден за работа или бизнес, стига да не използвате хитрости за да постигнете желани от вас резултати. Днес конфликтите ще имат неприятно развитие, а в публичното пространство могат да стигнат до съд или други нежелани действия.

Мъжете над 35 години ще имат шанс да постигнат важни финансови успехи (но не от хазарт). 

Овен

Заядливи сте - В сряда избягвайте да правите компромиси, още повече такива, които са в разрез с вашите етични норми. Не е изключено да се наложи спешно завършване на важна задача. В сутрешните часове ще се справите. През целия ден сте заядливи и доста негативно настроени към своите колеги и подчинени.

Телец

Спешни ангажименти - Днес не се чувствате в свои води. Налага се да работите това, което не ви е по вкуса. Спешни ангажименти са в основата на лошото ви настроение. Търсите с кого да се скарате и разбира се – ще си намерите изкупителни жертви. Днес страдате от страхове и предразсъдъци. Отпуснете се.

Близнаци

Провокации в общуването - В сряда пред вас не се изправят кой знае какви възможности за просперитет, така че не тръгвайте с големи надежди. Заложете изпълнението на малки, постижими задачи в плана си. Следобедът ви носи провокации в сферата на общуването. Ще се срещнете с хора, които с авторитарното си поведение ще ви подразнят.

Рак

Стабилизация - Намирате се в период на стабилизация. След като вчера стабилизирахте емоционалното си състояние, сега е време да обърнете повече внимание на начина си на общуване и взаимоотношенията с хората в близкото си обкръжение. Не се заяждайте и не търсете кусурите им. Приемете ги такива, каквито са.

Лъв

Успокойте се - В сряда темпото продължава да се забързва при вас, а вие сте в паника, че идващите празници ще объркат част от плановете ви за действие. Успокойте се. Сутрешните часове ви дават шанса да започнете деня с усмивка и добро настроение. Не се ли възползвате, целият ви ден ще бъде нацупен и вгорчен.

Дева

Денят е положителен - В сряда Луната гостува в Козирог и ви отправя лъч позитивна енергия и възможност да хармонизирате взаимоотношенията си с близките. На работното място бъдете малко по-консервативни при вземане на дългосрочни решения. Критикувате прекалено много и често, без някой да ви е молил за мнение.

Везни

Овладейте напрежението - Завършете някои вече започнати ангажименти. Не се лъжете да поставяте нови начала в живота си, защото те няма да доведат до добри резултати. Напрежението в семейството и в любовта хармонизирайте чрез личен компромис. Владейте нервите и прощавайте, когато е нужно. Ще се почувствате по-добре в Страстната седмица.

Скорпион

Проваляте разговорите - В сряда напрежението е осезаемо. То действа на психическо ниво и чака да бъде отключено в поредния разговор с човек от обкръжението. Ставате нервни, избухливи, сприхави. Не търпите чуждо мнение и без много да му мислите, влизате в конфликт. Можете да бъдете и доста арогантни, което дорпинася за лошото стечение на обстоятелствата.

Стрелец

Не прибързвайте - Налага се да поправяте грешки от решения, които сте взели в последно време без да мислите много-много, отдавайки се на емоцията и импулса. Ще се убедите, че ползи от прибързаността ви няма. Не поставяйте нови начала. Денят изисква да прегледате семейния бюджет и да го планирате по-прецизно за празниците.

Козирог

Налагате мнението си - В сряда Луната навлиза във вашия знак и ви прави доста емоционални и чувствителни на теми, на които имате особено мнение. Днес търсите да разкажете на света своите виждания, своята гледна точка. Можете да влезете в конфликт с всеки, който не е съгласен с вас, но не е нужно да си причинявате такива емоционални драми.

Водолей

Нужда от вдъхновение - Сряда е ден, който иска от вас да се отпуснете и да не предприемате никакви нови начинания. Оттеглете се от арената и не вземайте решения. Имайте време само за себе си и за нещата, които обичате да правите. Вечерта си легнете по-рано, прочитайки страници от любимата си книга. Имате нужда от вдъхновение.

Риби

Излезте от дълбокото - В сряда емоциите ви извират, а вие не осъзнавате защо хората около вас не ви възприемат сериозно. Вкарвате се в излишни филми и си навивате в съзнанието неща, които не са верни. Склонни сте да вярвате на илюзии, просто защото ви харесват. Слезте на земята, излезте от дълбокото. Имате нужда от промяна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари