Дневен Хороскоп за 24 Април 2015

0
Дневен Хороскоп за 24 Април 2015
Дневен Хороскоп за 24 Април 2015

Овен

В края на деловата седмица вие и Водолеи се държите настрана от споровете на колеги, партньори и клиенти, ала като Лъвове щом можете да помогнете на някого лично, ще го сторите. Доста Овни са в ситуация да искат съдействие и ще се опират на хора, с които интересите им съвпадат за момента. После нещата се нареждат, приятели ще ви подкрепят. Но за всичко решавайте сами.

Телец

В петък като Стрелци май не сте най-доволни от деловите си резултати, като Раци мислите, че поемате много задължения на околните. Е, сега Телците да премълчат, да помислят как да окуражат някои от най-близките си хора в тяхната работа, с какво още да помогнат. Вечерта ще се видите с приятели, ще обсъдите ваши ядове, ще ви обещаят услуги. Това пък вас тонизира за проекти.

Близнаци

Петък е изнервящ, избягвайте спорове и със служебното обкръжение, и с домашни. Близнаците да си направят точен разчет на парите, няма да могат да се прострат нашироко. Ако роднини ви съветват нещо, слушайте, мислят ви добро. Иначе случаят ще ви убеди в правотата им, а вие ще се чудите как да възстановите хармонията. Някои трябва да бъдат по-грижовни към здравето.

Рак

Този петък внушавате и на Телци, че много се гърбят със задачи и услуги за околните. Всъщност това е здрава основа за бъдещо взаимодействие, денят е напрегнат. Раците да обсъдят плановете си, а и да ги съобразяват с най-близки. По делови теми едни партньори са песимисти, други не мислят за работа, обещават и отлагат. На вас работата ви върви, а трябва и отдих, време за дома.

Лъв

Сега вие и Овни правите доста, за да помогнете на близки. И все пак Лъвовете да не забравят старата мъдрост, че дружбата си е дружба, а сиренето с пари. Сметките ви трябва да са точно уредени, пък после вие ще прецените кого и как да подкрепите. Шансът е на ваша страна, така че ще използвате и нови възможности за изява и печалби, имате нюх и за по-малки, предпазливи сте.

Дева

Труден петък – има толкова задачи за довършване, виждате пропуски на колеги. Девите тактично да оправят нещата, има риск да усложнят отношения даже с близки, а няма да им е от полза. Бъдете по-грижовни и към здравето си, съветвайте се как да се тонизирате. Идеите ви за промени са хубави, но трябват и сили да ги изпълните, подгответе се и ще увлечете сериозни последователи.

Везни

В петък търсите съдействие от колеги и познати, Скорпиони трудно ще ви убеждават да бъдете по-търпеливи при осъществяване на идеите си. Група Везни вече виждат първите плодове на отдавнашни усилия и това ги кара да бързат. Е, за големите кошници още е рано, сега само заздравявайте връзките с колеги, познати, клиенти... Ако има поводи за някаква почерпка – уважете ги.

Скорпион

Този петък напредвате бавно, но неотклонно по деловите си планове, едва ли ще убедите Везни да не бързат толкова. Скорпионите имат амбициозни идеи, даже да са споделяли с близки и познати, надали очакват голяма подкрепа. Ако ви е обещана, ще закъснее или дадената дума вече е забравена. Хубаво е, че имате сили да се справите сами, ще успеете. И не натяквайте на несериозници.

Стрелец

В края на тази делова седмица вие и Телци не сте много доволни от свършено и печалби, но не е време за спорове с близки. Стрелците да бъдат по-отзивчиви към техните молби за услуги и заеми, вероятно сега могат да си позволят даже финансова подкрепа, а плановете си да посвият или отложат. Контролирате ли емоции и амбиции, нещата ще ви изглеждат по-ведро, а и те си вървят добре.

Козирог

Хубав финал на деловата седмица, приключвате задачите лека-полека и с все по-добър резултат. Козирозите може да получат предложение за работа или да им се отвори по-далечен път. Ако вече сте набелязали разходки на теферич и пр. с близки, тръгвайте, отдихът ще ви освежи, а общуването ще ви зареди с куп идеи за изява и приходи. Бъдете пестеливи, печалбите идват с упорство.

Водолей

В петък като Овните се отдръпвате от всички спорове, които не засягат пряко ваш интерес, имате възможност да направите по-сериозни промени в деловата си дейност. При Водолеите влиянията са от началото на седмицата, вероятно са обмислили добре начина си на действие. Някои се готвят за пътуване, други – за нова работа и екип. С каквото можете помагате на близки в трудни мигове.

Риби

Този петък и вие може да се замислите по-сериозно за промени в делова дейност и бизнес партньорство. Рибите си имат амбициозни планове, случаят ще им даде знак, че трябва да действат още по-старателно и принципно по задачите си. Ако сте набелязали домашни подобрения, наистина следва да се трудите здраво, за да набавите и средства. Не е нужно да се хвалите, оценяват ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари