Дневен хороскоп за 22 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Очаквани гости ще Ви подтикнат да се погрижите за дома и менюто.

Открийте радостта в простите неща. При вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. Възможно е да имате проблеми от административен орган. Стари обещания напомнят за себе си, това ви кара да се почувствате задължени и колкото и да не ви се иска да изпълните обещаното.

Овен

Отнесете се отговорно към себе си. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално, ако това е нужно. Звездите съветват мъжете от знака да избягват всячески физическите натоварвания и колективната работа. Пазете се от изкушения и съблазни при скъпи покупки. Жизненият ви потенциал нараства, което ви позволява да реализирате плановете си.

Телец

Родените в третата декада ще имат повече проблеми и допълнително натоварване, с което трудно ще се справят. Не очаквайте нищо да тръгне по план, но утре и най-задръстената ситуация ще се оправи и ще получи благоприятно развитие. Разхождайте се повече на свеж въздух, имате нужда от по-голяма физическа активност. Това, от което се нуждаете сега, е спокойствие и приятна атмосфера около себе си. Създайте си я сами или се оставете на близките Ви хора - те също Ви мислят доброто. Утре не бива в нищо да се отклонявате от познатата, проверена схема на действие.

Близнаци

Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели. Гости от далече ще направят вечерта ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Хората, с които ще общувате, вероятно ще имат отношение към бъдещето ви развитие или ще ви помогнат да реализирате някаква своя идея. Ако искате промени, опитайте се да ги направите с възможно най-малко щети, като се съобразявате със създалата се ситуация. Срещате хора, с които намирате общ език в деловата си сфера.

Рак

Тези от Вас, които се трудят на културното поприще, ги очакват интересни изяви. Започващият нов период за Вас ви поставя в необходимост от подготовка и активни действия. Неделя ще бъде доста ангажиращ делови ден. Това означава, че днес е подходящо време да се концентрирате над това, на което наистина държите в бизнес аспект. Упоритостта ви може да доведе до различни изненади. Лъжлива информация, капани на недоброжелатели или вашето нежелание да се съобразявате със здравия разум може да ви попречат да се възползвате от благоприятна възможност.

Лъв

Със самочувствие и в добро състояние на духа ще налагате идеите си, убедени в правотата им. За мнозина неделя е шанс, който рядко се случва и рискувате да пропуснете много, ако не се възползвате своевременно. Сполуката ви няма да закъснее, но за постигането ѝ ще се наложи да действате енергично. Чрез различни маневри противниците ви ще се опитат да ви изпреварят, но едва ли ще успеят. Енергията на месеца подкрепя свободната изява, творчеството и нестандартното мислене, а това са все неща, които ви пасват много добре. Рискованите дейности и пътуванията ви носят неочаквана удовлетвореност.

Дева

Не експериментирайте в отношенията си с околните и не влизайте в конфликти. За да съхраните доброто си настроение, пазете се от измами. Утре вечер е време за срещи с хора, които могат да ви предложат емоционално изживяване. Това ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството.

Везни

Вечерта посветете на себе си и на грижи за външния си вид. Подгответе се за упорит труд, ако искате от дългосрочните Ви планове да излезе нещо. Фокус на утрешния ден ще е собствената ви особа (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си. Някои от вас ще попаднат на съмишленици, ще установят ново приятелство или ще се присъединят към някаква група по интереси. Темата за кариерата ще занимава много от вас през този месец, но ще трябва да се заредите с повече търпение, тъй като, ако имате проблеми в тази област – например конфликт с шефа, има вероятност те да се проточат във времето.

Скорпион

Работата Ви по печеливш проект ще продължи и ще стигнете до благоприятен изход, запазвайки амбициите и високия си дух за победа. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Повечето от вас трябва да са много внимателни, когато се отнася до деловата им дейност. Усещате подем на жизнените си сили. Звездите ви покровителстват при постигането на целите ви. Общителността ви помага за това.

Стрелец

Стабилизирайте професионалните си постижения. Трудно ще се откажете от това, което сте си наумили - нищо, че изглежда грешно. Вечерта може да си позволите някои дребни удоволствия – да побъбрите на воля и да понапазарувате това-онова лично за Вас. Възстановете отношенията си с някои хора. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас.

Козирог

Започнете да се движите, а посоката и целта може да определите и по-късно. Може би не сте намерили най-добрия начин да проявявате интерес към някого и човекът ще бъде леко изумен и напълно неразбиращ какво искат от него. Фокус на утрешния ден ще е собствената ви особа (нищо по-различно от обикновено) и по-специално имиджа, който имате. Ще разберете нови неща за самите себе си. Благодатен и плодоносен, неделя предоставя на Козирозите значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново.

Водолей

Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. През този месец един от акцентите при вас ще бъдат финансите – особено ако имате собствен бизнес, там са възможни изненади и непредвидими събития. Внимавайте, дръжте нещата под контрол. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания.

Риби

Утрешният ден ще е предназначен за срещи и контакти. У мнозина се появява стремеж към развлечения и популярност. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва. Обърнете повече внимание на финансите си през този месец и се опитайте да поддържате баланс между приходите и разходите си. Обидите остават само спомен, вашият оптимизъм се връща наново.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари