Дневен хороскоп за 22 октомври 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване, а за някои от вас ще възникне неочаквана причина да отидат някъде

Днес ще имате някакъв ангажимент или разговор с мъж, който може да се окаже чувствителна личност. Събота ще благоприятства откровени разговори свързани с любовта, с любимия човек и с вашите планове за бъдещето.

Внимание ще изискат действията на пораснали деца, занимания с екстремни спортове и действия, свързани с някакъв риск. Днес може да размишлявате относно някои свои проблеми и неприятности, търсейки разумното им разрешение. Всъщност то е някъде вътре във вас, но вие все още не сте готови да го приемете.

Овен

Утрешният ден ще е благоприятен за самооценка. За онези, които търсят работа денят може да се окаже особено благоприятен. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си.

Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Утре всичко тръгва по вода.

Телец

Събота отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек.

По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които може да развиете. Опитайте се да промените методите на работа за дейностите, които Ви затрудняват. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Близнаци

Събота не е еднозначен ден за Близнаците. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите утре. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми.

Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини.

Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Възможно е да дадете пари на свои близки. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Лъв

Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситете с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. В събота се движете повече и планирайте срещи. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки.

Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Дева

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела.

Добре ще е през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Като цяло работата Ви утре ще върви по план, което и обяснява доброто Ви настроение през развитието на утрешния ден. Бъдете внимателни в действията си.

Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. В дома си избягвайте да влизате в конфликти.

Утре Везните трябва да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и личните си цели. Събота носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

В събота отделете време за приятелите си и за хобитата си. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Утрешният ден ще е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Скорпионите през утрешния ден.

Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Стрелец

Събота е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващите дни. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.

Утре вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Необходима Ви е ясна схема за работа, която да следвате. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Козирог

В събота избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Всичко в крайна сметка опира до парите. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през събота ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Близките също желаят да им отделите от времето си.

Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете деликатни, но твърди.

Водолей

Утре е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Утре ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Утрешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома.

Утре е добре да вършите рутинна работа, да предприемате кратки пътувания, да насрочвате срещи. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Риби

Утрешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Включете се в работата на Вашите колеги и изявете възможностите си. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем.

Отделете време за семейството си. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари