Дневен Хороскоп за 22 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 22 Май 2015
Дневен Хороскоп за 22 Май 2015

Овен

Хубав финал на деловата седмица, упорството ви в работата ще носи високи резултати и печалби. Е, някои Овни не са разчитали на особено разбиране и подкрепа от страна на колеги и близки, но успехите им ще променят нещата и старото трябва да бъде забравено. Други се радват на силно покровителство, имат още идеи за изпълнение. По официални срещи и тържества ви забелязват.

Телец

Доста уморителен петък и ако Близнаците искат да се хванете с нови дела или домашни проблеми, признайте си: трябва да почивате. Телците наистина имат нужда от отдих и анализ на ситуацията, докато се тонизират – приятели ще ги потърсят, ще предложат куп нови идеи или помощ за осъществяване на техни планове. Някои мечтаят за по-високо признание, ще дойде след упорит труд...

Близнаци

При вас се задържат влиянията от предишни дни, но сте готови да се заемете и с домашни грижи. От Телци не го очаквайте. Близнаците като Рибите се настройват за повече срещи с познати и близки, имат идеи, търсят помощници за доходни начинания. Бързо ще организирате дейността – и пари ви трябват, а и някои откриват, че напоследък са се поотпуснали, бизнес обаче така не става.

Рак

Петък е за равносметка, доста поработихте по важните делови задачи, но едва ли сте най-доволни от резултата. Раците да внимават с финанси и с партньори, тепърва ще преценяват да заздравят ли тези бизнес връзки. Май следва да търсите спонсори, съдружници, а в дейността на екипа да подобрявате редица неща. Дайте си отдих, семейните дами да отделят повече внимание на децата.

Лъв

Петък – не петък, вие упорствате по задачите си. Друг въпрос, че част от Лъвовете са наясно, че идва време за по-сериозни промени в деловата им дейност и партньорства. Ще хвърлите много енергия за изпълнение на идеите си, ще привлечете закрила от шефове и възхищение даже на съперници. Някои са готови на чудеса от героизъм заради семейство и благополучие на близките.

Дева

В петък ви се ще да избягате от проблеми и спорове на околните, желанието е характерно и за началото на следващата седмица. Ала Девите да не мислят, че могат да гонят печалби и кариера само за себе си, няма как да се откъснат от своя екип. От друга страна, май ще се окаже, че високите отговорности не им допадат толкова или че ново натоварване не се отразява добре на здравето им...

Везни

Напрегнат край на деловата седмица, изострете бдителността, ако ви възложат задачи на път, с нова информация или малко познати хора. Везните имат доста амбициозни идеи, но засега трябва да ограничат периметъра на дейност. Не се разколебавайте обаче, не мислете за стари несполуки. Ще се справите добре, а и трябва да избягвате спорове в екипа. Не е лесно, ако разпределяте работата...

Скорпион

Този петък изявите и печалбите ви зависят от благосклонността на вишестоящ. Скорпионите да не се притесняват, ще привлекат вниманието на шефове или влиятелни познати, идеите им са доходоносни, старанието е за уважение. Щом ви трябват препоръка или други услуги, ще ги имате и в труден момент, а ако загубите нещо – ще ви се откриват нови шансове. В личен план - напрежение.

Стрелец

Деловата седмица изтича, дано не го забравяте, увлечени във все по-интересни и доходни начинания. Една Стрелци сега работят в екип с чудесни партньори, всяка идея ражда нови и нови. Втори са влюбени, мотивирани за победи, а и искат да впечатлят избраника си с бърза кариера. Е, вие си решавате, но за да върви още по-спорно дейността ви, починете и се порадвайте на постигнатото.

Козирог

Затихват влияния от четвъртък, вече няма да бъдете толкова отстъпчиви с партньори, колеги, клиенти, ако стане дума за нови идеи за изява. По това Козирозите си приличат с Водолеи. Все пак си дайте отдих, имате нужда, а и моментът не е подходящ за упорство, противопоставяне. Нещо и да се обърка, после ще го оправите, но без да разваляте имиджа си на тактични и работяги.

Водолей

Петък е и е добре да поддържате равномерно делово темпо, а и като Козирози да бъдете по-гъвкави в кръга си. В следващите дни Водолеите се влияят повече от близки. Едни проявяват търпение към шефове, искат помощ за начинания, а и да си развържат ръцете за творчество. Ако не в този екип и сега, след време намирате закрила. Решите ли да правите нещо, не забравяйте и не протакайте...

Риби

В петък вие и Близнаци сте готови за повече общуване с колеги и познати, имате и покани за купони. Рибите са доволни от хода на делата си, вероятно и околните са оценили вече старанието и находчивостта им в работата, тяхното професионално майсторство. Чакайте оферти, ваши предложения се приемат с интерес. Някои са по-комбинативни, други разчитат на близките и не грешат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари