Дневен хороскоп за 22 май 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Това е време на чувствителност, когато като цяло хората ще са по-емпатични

До 24 май ще сме под влиянието на транзита на Луната в Рак, който ще изкара много скрити емоции и чувства на повърхността, което понякога може да бъде свързано с някои стари душевни травми. Това ще бъдат благоприятни дни за разчистване на задържани вътре в нас обиди или негодувания, като по този начин в много отношения този транзит ще е под влиянието на минали събития в живота ни. През тези дни ще се почувстваме малко по-нежни и по-уязвими. Това може да бъде причина някои от хора да поставят преграда между себе си и другите, за да се защитят от евентуално негативно въздействие.

Грижовността към деца или близки хора ще се засили, както и домашните дела ще бъдат по-важни от обикновено. Много важно ще бъде да се усещате свободни да изразявате своите емоции, тъй като в противен случай ще страдате от една нежелана свръхчувствителност и докачливост. Засилено усещане за носталгия ще изпитат тези от вас, които са далеч от дома си или поради някаква причина живеят изолирано от другите. Характерни за тези дни ще са плачливата сантименталност, завръщане към спомени свързани със стара любов или приятел. Това е време на чувствителност, когато като цяло хората ще са по-емпатични.

През тези дни може да отделите малко време, за да се насладите на тишината и спокойствието в близост до морски плаж, езеро, река или благоуханна топла вана. Насладете се на подхранването на собствения си творчески дух чрез рисуване, пеене, свирене на музика или писане. Зареждайте другите хора около вас, като им давате подаръци, лакомства и дори растения, за да озарите деня им. Това ще бъде благоприятно време за работа в зеленчукова градина или в градина с цветя.

Овен

Този понеделник може да бъде решаващ за кариерата ви. Вложените усилия сега ще ви дадат сериозна основа за бъдещия ви успех.

Телец

Това е ден, в който да сте напълно уверени в силите си. Не давайте шанс и на ни най-малкото съмнение в себе си.

Близнаци

През този ден плановете ви могат да се променят, но това със сигурност ще е във ваша полза. Просто трябва да намерите позитивите.

Рак

Това е ден, в който да не се колебаете да се включите в обща кауза. Сега вашата активност може да ви спечели полезни познанства.

Лъв

Очаква ви активен понеделник, в който ще трябва да проявите максимална гъвкавост в ситуациите. Вечерта ви ще бъде изпълнена с любов.

Дева

Хармонията, към която се стремите в личния живот днес ще бъде лесно постижима. Проявете чувствата си в цялата им светлина.

Везни

Този понеделник ще срещнете желаното разбиране от страна на партньор, който е много важен за вас. Вие също трябва да отговорите с взаимност.

Скорпион

Това е ден, който ще започне ударно за вас. Не пестете сили и ще си спестите такива за в бъдеще. Вечерта не се колебайте да си подарите повече време навън.

Стрелец

Този понеделник с лекота ще се впишете във всяка ситуация и компания. Нищо чудно да получите примамливо предложение за участие в проект.

Козирог

Този понеделник ще ви зарадва с много романтика и любов. Въпреки че е работен ден ще се чувствате волни като птички.

Водолей

Този понеделник проявете самочувствие и увереност. Тези качества ще ви помогнат да спечелите нечие сърце.

Риби

Този понеделник ще може да намерите цялото щастие в себе си. Всяка ваша стъпка ще бъде път към себеразкриване и успех.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари