Дневен Хороскоп за 20 Май 2015

0
Дневен Хороскоп за 20 Май 2015
Дневен Хороскоп за 20 Май 2015

Овен

В сряда вие и Близнаци сте настроени за повече срещи и обсъждания с приятели. Напоследък Овните хвърлят доста усилия за разширяване на професионалните си знания и умения, това ще бъде признато и от околните. Може да ви възложат по-големи отговорности в екипа, да ви препоръчат в нов. Някои предимства губите, но пък получавате по-привлекателни и сте доволни.

Телец

Ако сега като Раци получавате оферти за нови дейности, обмислете много внимателно ходовете си. Доста Телци могат да спечелят и в екипни начинания – едни се включват в печеливши проекти на колеги, втори работят с приятели, нека да удвоят вниманието, другите от ентусиазъм забравят за бдителността. Трети уж са ОК с парите, но щом често им искат заеми, да помислят повечко...

Близнаци

В сряда като Овните ще отделите повече време за общуване с близки и познати. Тези влияния се задържат до петък. Близнаците и Водолеите днес май не щат да се връщат към стари планове за работа и сътрудничество, трупат дивиденти от настоящите си изяви и стъпка по стъпка вървят към амбициозни цели. Бъдете предпазливи, мислете за вложения, запаси, а и резервни варианти.

Рак

Сега вие и Телци получавате интересни предложения за работа, промяната трябва да се осъществява с търпение и предпазливост. Обаче е хубава, Раците напоследък се цепят от колеги и компании, дразнят се, че нещата им не вървят с по-големи печалби или по-бързо. Е, днес това ще бъде надмогнато, задачите ви импулсират за труд и творчество, идват ви хубави идеи. Вечерта е за купон.

Лъв

В сряда под влияние на Скорпиони ще търсите нови възможности за изява и печалби, финансите ви не са твърде уредени. При Лъвовете стремежът към стабилизация ще се чувства и утре. Преценете си точно какво трябва да изтърпите и как да се застраховате от несполуки, ощетяване. Някои се мъчат да печелят зад гърба на колеги и партньори, не е уместно да рушат имиджа си.

Дева

Тази сряда вие и Стрелци трябва да действате по-предпазливо, възникват изненадващи пречки и доста ще ви притеснят. Някои Деви улавят и негативно отношение на колеги и шефове, в края на краищата това няма да спре устрема им към плодотворни изяви и печалби. Само че трябва време, докато насочите по-точно силите си, май се палите по идеи, които не са най-подходящи за вас.

Везни

Тегава сряда, работите ви не тръгват така, както сте ги планирали. Везните са разумни и няма да упорстват по задачи, които се натъкват на сериозни пречки. В доста случаи проблемът е в партньорствата, приятели не могат да направят това, което са обещали. Споко, имате и други идеи, и по-рутинни дела. Днес гледайте тях, ще дойде време и за начинания, които искате да задействате сега.

Скорпион

В сряда търсите нови възможности за изява, ще накарате и Лъвове да бъдат по-активни. Доста Скорпиони имат интересни идеи за начинания, но трябва да си осигурят покровителство на шефове, влиятелни познати. Е, с такт и много търпение ще проведете важните разговори, събеседниците ви си имат и други грижи. Покажете уважение, извадете още аргументи, актуализирайте плана...

Стрелец

Тази сряда като Девите се натъквате на ненадейни проблеми, но имате знания и амбиции за добри печалби. Група Стрелци са оправни, като видят, че губят на едно място, бързо си подсигуряват друго. Колеги, познати и близки вярват в професионализма и коректността ви, ще ви подкрепят, предложете начинания. Имате идеи, те са по-плодотворни, отколкото да се въртят интриги в работата.

Козирог

Трудна сряда, за мнозина е уморителна, нека да внимават да не предизвикат спорове точно с хора, които обикновено им помагат. Някои Козирози имат финансови грижи, други са доволни от доходите си, но се чувстват като в златна клетка... Я по-спокойно, имате добри идеи, можете да привлечете съмишленици и ще действате точно когато ви се отвори шансът за изява.

Водолей

В сряда вие и Близнаци не искате да се хващате със стари идеи за работа, а не сте и съвсем наясно с развоя в деловата сфера. Водолеите да обмислят пак нещата, има важни, но има и по-важни... Не се поддавайте на емоциите, а си гледайте рутинните задължения, обръщайте повече внимание на дома, на деца и внуци. Някои мечтаят за нова любов, би ги импулсирала. Трябва да почакат.

Риби

Трудна сряда, колеги, шефове, клиенти са несговорчиви. Рибите да направят всичко за възстановяване на разбирателството, не е време да се лицемери, да се кроят задкулисни планове. С такт и добронамереност ще привлечете влиятелна подкрепа, а и повече съмишленици за своите идеи. Ако си откривате някакви грешки, направете възможното да наваксате и действайте още по-предпазливо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари