Дневен хороскоп за 20 декември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Новата седмица идва с нови надежди, празнично настроение, но и с нови фактори, които ще играят важна роля в живота ни до края на годината.

За някои от вас те ще дадат силно отражение върху семейството и семейните отношения, за други носят неочаквани промени в работата или бизнеса, за трети ще са последици от някои природни или политически събития.

Все по-трудно ще става да се планира утрешния ден или само да някаква степен, недостатъчна за да се чувствате спокойни и сигурни. Разбира се, това е чудесно време да работим върху себе си и вътрешните си усещания. Да се постараем да се синхронизираме с новите времена. Но на думи ще е по-лесно, отколкото в действителност. Мнозина лесно ще се поддават на негативизма, без да влагат собствени усилия в осъществяването на така важните за всички ни промени.

В понеделник мнозина ще се притеснят около новини свързани със здравето или сериозни проблеми в живота на мъж: роднина, приятел, колега, партньор. От мъжете днес ше се изиска по-голяма устойчивост на характера и по-голямо чувство за отговорност.

Овен

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. понеделник посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Ярки любовни постижения. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си утре, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Телец

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. В понеделник може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Утрешният ден ще е подходящ за пътувания, за работа или контакти с чужденци, както и за срещи с приятели. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието ще Ви направят по-забързани и активни. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви утре.

Близнаци

Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Работата Ви утре ще бъде натоварена, но ползотворна. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утре проведете консултации.

Рак

В понеделник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Някой ще Ви потърси за консултация във връзка с работа, която сте свършили преди време. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Утрешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Утре Раците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Лъв

В понеделник не се претоварвайте. Разговорите за пари са трудни. Утрешният ден ще е благоприятен за творците и писателите. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през утрешния ден. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Дева

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със „събудено“ хронично заболяване. Бъдете много по-внимателни с колегите си. Разговорите за пари са трудни. Утре вечер се посветете на семейството си. Приемете на сериозно, ако Ви се обяснят в любов, но не се ангажирайте със смели обещания. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Везни

Понеделник ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Няма да съжалявате за похарчените пари, защото знаете, че ги харчите за неща, които си заслужават.. Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Късметът е с Вас и в любовта. Утре дайте инициативата на другите.

Скорпион

Понеделник ще внесе известно вълнение сред Скорпионите. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Справете се с работата си сами и ще сте доволни от себе си. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Стрелец

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Голяма част от Стрелците са завладени от мисълта за материални загуби. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Запазете приветливостта си, по излъчването ще Ви приемат, а по свършената работа – изпращат. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Утре трябва да избягвате споровете.

Козирог

В понеделник някои от Вас може да пътувате зад граница. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата…Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Утрешният ден ще е подходящ за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Водолей

Утрешният ден ще е силно активен. В свободното време ще имате възможността да се насладите на любимите си занимания. Звездите Ви съветват да приключите започнатата работа, предстоят Ви ангажименти, които да отнемат много сили и време. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Понеделник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Водолей които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

В понеделник за представителите на зодия Риби възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Уместно ще е в утрешния ден да обърнете специално внимание на работата и на отношенията с колегите си; стремете с гъвкавост и лекота да общувате с околните. На здравето Ви добре ще се отразяват плуването и водните процедури. Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари