Дневен хороскоп за 20 декември 2022

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

През този ден могат да възникнат емоционални разстройства и напрежение в отношенията ви

Независимо дали си причинявате сами тези проблеми или те ще възникнат извън вашия контрол, начинът, по който ще реагирате на тях ще бъде от решаващо значение. Импулсивните реакции и прибързани решения могат да създадат драма или някакъв хаос в живота ви. Желанието ви да имате по-голяма свобода или независимост ще бъде друга разрушителна сила, която не бива да омаловажавате. Може може да решите да дразните любим човек, само за да привлечете внимание.

Този ден не е подходящо време за вземане на важни решения, особено относно развитието на ваши отношения. Вашите инстинкти и интуиция могат да ви подведат и насочат в погрешна посока. Случайни срещи, които ще възникнат днес могат да доведат до неочаквани обрати.

Днес трудно ще се концентрирате и ще сте склонни да търсите някакви вълнения или емоции. Създаването на нови приятелства днес може да ви натовари с неочаквани емоции или ангажименти. Неочаквани събития или различни промени в настроението ви могат да натоварят много ваши лични, семейни или приятелски отношения.

Във вторник една неочаквана промяна може да засегне вашия дом и семейство, както и интимните ви отношения. Вашата майка и жените в близкото ви обкръжение вероятно ще бъдат най-засегнати от непостоянните ви емоционални прояви.

Овен

Във вторник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Бъдете концентрирани, защото конкурентите Ви действат доста активно.

Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Утре е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Всичко в крайна сметка опира до парите.

Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Телец

Утрешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото си спокойствие и за вътрешния си мир.

Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Очаквайте предложение за спешна, но добре платена работа. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите.

Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Близнаци

Във вторник не се претоварвайте. Едва ли нещо би нарушило душевното Ви равновесие, което е достатъчно условие за спокоен разговор със семейството и преодоляване на съществуващите разногласия.

Отделете време за интелектуалните си необходимости. Утрешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. А колко влюбени ще се чувствате утре…

По отношение не паричните цели за мнозина се очертават ярки възможности, които можеда развиете. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Утрешният ден ще блести с особен успех за Раците. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си.

Добре би било да се погрижите за здравето си. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес.

Работата с административните служби ще Ви създава напрежение, а и защо Ви е притрябвало в вторник да се захващате с това. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Лъв

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. вторник посв

етете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Вторник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори.

Утрешният ден ще е добър за покупки след работно време. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Бъдете деликатни, но твърди.

Дева

В утрешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Грешките на вашето работно място са породени от вашата доверчивост. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви.

Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос.

Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Везни

Във вторник заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Изясняват се нещата и в любовта. Утрешният ден ще е удачен за планиране на нови проекти и смели начинания.

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание.

Помислете как да изненадате приятно семейството си. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Скорпионите. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Утрешният ден ще е успешен за явяване на интервю и постъпване на нова работа.

Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада.

Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Вторник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури.

Работата няма да Ви затрудни, но не очаквайте големи приходи. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби.

Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения.

Вторник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Козирог

Вторник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно.

Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Въпреки затрудненията причинени от ваши противници и неприятели, Вторник Ви предоставя добри възможности за материален успех и парични печалби. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата.

Утрешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Водолей

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра.

Утрешният ден ще е благоприятен за творческа дейност и пътувания, ако сте умерени и търпеливи. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. А и нужно ли е да свършите всичко утре?

Риби

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става.

Моментът е кризисен – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Тук усилията Ви за осъществяване на целите ще бъдат парирани от страна на съответните служители. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички.

Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари