Дневен хороскоп за 18 декември 2021

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Утре насочете усилия в подредба на дома и към важните планове

Не знам доколко информацията, която получавате от телевизията, радиото или Интернет ви помага да се ориентирате в настоящите събития, но объркаността във всеки един от вас определено ще се засили, както и мнозина ще бъдат подвластни на някаква доза страх за бъдещето си. Все повече хора ще търсят начини за оцеляване в едно ново време, на база собствени усилия, а не в очакване действията на хора, които управляват собствената ви държава. Вътрешния потенциал на всеки един човек ще започне да расте и ще трябва да се развива с оглед новите времена, в които влизаме.

Постепенно се подготвяме за голямата трансформация 2024 - 2026, през която ще преминат с лекота и с готовност само подготвените от вас. Всеки ще разбере думите ми според собствената си мярка за начин на живот, личен или семеен комфорт и т.н.

Утре насочете усилия в подредба на дома, на важните си планове, за които смятате, че имате време за реализация до края на годината. Не правете планове свързани с рискове или такива, за които няма да стигне време или ресурси. Излезете ли от собствената си реалност, неприятностите ще бъдат на вашия праг.

Влиянието върху собствените ви планове или желания от страна на хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби трябва да бъде много добре филтрирано.

Овен

Събота бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Периодът е подходящ за работа над себе си, пътуване, срещи с приятели и разходки сред природата. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Телец

Събота говори за много удобства, а преобладаващата част от Телците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност. В много случаи дори и чиста енергия. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Объркани сте емоционално. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Утрешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Близнаци

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. С добра организация и в приповдигнато настроение утре ще отхвърлите повече работа. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Емоциите, които трудно сдържате, ще Ви попречат да се справите с работата си. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през утрешния ден. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Утрешният ден ще е доста благоприятен ден за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения ако сте предварително организирани. Утре Лъвовете са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Дева

Голям процент от Девите са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се наситите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Използвайте методичността си, за да покажете, че всяка работа може да се върши спокойно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

Утре имате куп неща за вършене. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Много скоро ще се радвате на положителните резултатите от работата си. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Скорпион

Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Моментът не е подходящ за пътувания и за създаване на нови контакти, но може да се отдадете на изпълнението на ежедневните си задачи и на рутинната си работа. Грижете се добре за здравето си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Стрелец

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Няма да се чувствате много комфортно на работа и изобщо в средата на седмицата вече се чувствате изтощени. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Козирог

Утре имате куп неща за вършене. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Не смесвайте личните си взаимоотношения с работата, спазвайте това правило, ако искате да живеете спокойно. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Водолей

Събота е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолеите. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Риби

Събота може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Събота се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Рибите, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Бъдете по-внимателни в изказванията си, а също и в отношенията си към партньорите си в работата. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Намерете начин да се отпуснете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари