Дневен хороскоп за 12 май 2021

1
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Хубаво е да проявите щедрост

Не трябва да има съжаление за онова, което давате. Старайте се да мислите позитивно и си представяйте всичко, към което се стремите по най-добрия начин. Ако вашите желания са силни и чисти, те непременно ще се сбъднат в най-кратки срокове.

Избягвайте ненужните контакти. Не давайте воля на нисшите инстинкти. Усещанията на тялото в този ден са като тест, който показва кое е полезно и кое е вредно за нас. Haмepeтe cи мяcтo, кoeтo e cпoкoйнo и тиxo, къдeтo ce чувcтвaтe в бeзoпacнocт и кoмфopт. Ceднeтe удoбнo и фoкуcиpaйтe цялoтo cи внимaниe въpxу дишaнeтo cи. Пocтaвeтe pъцeтe cи въpxу кopeмa и миcлeтe зa тaзи oблacт. Изпoлзвaйте въoбpaжeниeтo cи. Haпpимep, визуaлизиpaйтe различни xpaни и уceтeтe кaк cтoмaxът ви peaгиpa. Moжeтe дa cи пpeдcтaвитe кoнкpeтни cитуaции или xopa и вижте кaк ce чувcтвaтe пo oтнoшeниe нa тяx. Всичко, от което ви се повдига или получавате лоши усещания, е вредно за вас.

Овен 

Днес звездите са на ваша страна, затова се опитайте да подредите професионалните си задължения. Това е благоприятен ден, когато става въпрос за по-нататъшно реализиране на вашите планове. Срещайки се с много хора, вероятно ще намерите това, което търсите.

Телец

Денят изисква дисциплина и ред. По-спокойни сте и по-сериозни от обикновено. Всичко протича гладко. Ако е възможно, прекарайте деня по-добре сами или поне по-малко контактувайте. Вашите лични финанси са източник на стрес.

Близнаци 

Днес ще се озовете с много задължения, с които ще се сблъскате. По време на работа трябва да възприемете по-организиран и последователен подход, когато става въпрос за изпълнение на вашите отговорности.

Рак 

Във връзката си трябва да бъдете много внимателни по отношение на думите и действията си, защото вие и вашият партньор/ка ще бъдете склонни към недоразумения и е напълно възможно това, което казвате, да го/я нарани, въпреки че не сте имали такова намерение.

Лъв

Положителните вибрации, които циркулират в атмосферата, ще ви изпълнят с увереност и оптимизъм, така че ще бъдете уверени, когато става въпрос за поемане на необходимите рискове, които ще ви приближат до върха.

Дева 

Вашите идеи се приемат добре, като се намират много поддръжници, които са готови да станат ваши съюзници. Това ще ви даде необходимото самочувствие, за да приведете накрая всичките си планове в действие и да спечелите признанието и уважението, които винаги сте искали.

Везни 

Прогнозата за вас е слънчева и ярка. Днес всичко ще протича гладко в живота ви. Но дори и да попаднете на някаква незначителна неприятност, можете лесно да я преодолеете и да не се оставите да ви събори.

Скорпион

Имате възможност днес да разсеете всички тъмни облаци в небето и да разрешите всички проблеми, които просто не ви позволяват да се отпуснете. Направете всичко възможно да подобрите любовния си живот!

Стрелец 

Всичко работи като по часовник и това ви позволява да инициирате нови проекти, да сключите сделка или да установите ново партньорство или сътрудничество. Финансите ви все още са на камениста земя, но скоро ще успеете да се възстановите, ако продължите да правите правилните ходове.

Козирог 

Този ден има всички възможности да бъде фантастичен, предлагайки ви възможност да решите много проблеми и да подредите всичките си дела. Днес пътят ви може да се пресече с някой, който да стане много важен за вас. Това може да е съдбоносна среща.

Водолей 

По време на работа би било добре да останете прагматични и мотивирани днес. Направете всичко възможно, за да продължите напред с плановете си, както и с нови идеи, които могат да се окажат наистина доходоносни за вас в бъдеще.

Риби 

Вашето удовлетворение ще бъде голямо, не само заради вашия успех, но и защото осъзнавате, че сте заобиколени от хора, които се грижат за вас и ви обичат. Звездите също ви се усмихват.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари