Дневен хороскоп за 12 май 2023

0
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия
Вижте дневния хороскоп за всяка зодия

Близнаци - днес мислите ви са по-ясни от всякога, Рак - вашият основен приоритет трябва да бъдат собствените ви спестявания, Дева - напоследък препускате напред с всички сили

Овен

Всеки ден научавате все повече и повече за човека, когото сте срещнали наскоро. Днес ще получите последната подсказка как да възприемете този човек.

Не се изненадвайте, ако пътят към романтиката изведнъж се удължи - каквото и да се случи, всичко е за добро. Вашето виждане за вашето собствено бъдеще не винаги отговаря на реалността, но винаги трябва да остане положително. Ако осъзнаете, че надеждите не са дадени, за да се сбъднат, започнете да правите нови планове.

Любов: Днес трябва да обърнете внимание на човек, чието име много ви харесва. Лоши хора, недостойни за вашето внимание, не получават такива имена, бъдете сигурни. Може би си струва да направите няколко стъпки към него, за да се сближите и може би да създадете силен тандем? Планирайте предварително, преди да отидете на среща с някой нов човек. Разберете всичко за неговите интереси. Ако не пожалите усилия, за да разберете хобитата на специален човек за вас, тогава няма да съжалявате за резултата.

Здраве: Влиянието на Меркурий в благоприятен аспект ще спомогне за добрия сън. Направете си малка сиеста следобед. Можете дори да не си лягате: спете направо в стола. Обедният сън помага за поддържане на силата.

Бизнес: Изглежда, че обичайната рутина отдавна е надживяла себе си, така че не се съпротивлявайте на промяната и се опитайте да направите някои корекции в нея. След като направите това, ще се озадачавате много дълго време защо сте протакали това толкова дълго.

Телец

Ако си представяте живота като кръг, в центъра на който стоите вие, имате ли нужда постоянно да се въртите около себе си, като обръщате еднакво внимание на миналото, настоящето и бъдещето? Разбира се, че не. Ако направите това, тогава в крайна сметка можете да спечелите световъртеж. Животът е по-скоро като линия – виеща се, пълна с неочаквани обрати. Много е важно постоянно да гледате напред, дори и да се отклонявате от време на време.

Любов: През този ден вашият любим човек ще трябва да изпълни няколко не особено приятни задължения, което ще повлияе много на настроението му. За съжаление и на ваше, защото той щедро ще ви сподели всичките си преживявания и безпристрастни отзиви. Днес ще трябва да бъдете по-отворени към иновациите, ако искате да разрешите труден комуникационен проблем. Променете подхода си, за да спечелите нечие доверие и да му помогнете да се отвори. Излезте отвъд обичайните начини на общуване. И не забравяйте да слушате.

Здраве: Настоящият аспект на Сатурн ще изисква от вас да бъдете внимателни към собственото си здраве. Младите представители на знака могат да очакват наранявания, а по-възрастните трябва да се грижат по-добре за собственото си тяло, ако искат то да продължи да им служи вярно.

Бизнес: Дори професионалист като вас не може да знае всички отговори. Днес е чудесен ден да го посветите на разширяване на кръгозора и търсене на нови знания. И за това не е нужно да се записвате в никакви образователни курсове, просто дръжте очите си отворени и ще научите много много полезна информация.

Близнаци

Днес мислите ви са по-ясни от всякога и ще можете да правите планове и да се справяте с всички малки детайли с минимална помощ. Този ден е чудесен за смяна на работа, преместване в нов апартамент или пътуване в чужбина. Всичко това е възможно, защото сте в състояние да разберете на мига какво се случва и как да продължите. Можете лесно да навигирате във всякакви необичайни ситуации и дори да постигнете безпрецедентен успех.

Любов: Днес едва ли ще успеете да прекарате деня насаме един с друг и с любовта си. Приятели, роднини, деца, внуци - всички изглежда умишлено са се заговорили да попречат на вашето романтично уединение. Радвай се, че на този свят има толкова много хора, които се нуждаят от теб, и запази вечерта за двама за друг път. Сега е моментът за дълбок размисъл, така че намерете си уединено място, където можете да се концентрирате напълно. Изключете телефона си, изключете телевизора и не се разсейвайте от нищо. Помислете на какво трябва да се обърне пълно внимание. Помислете за начин да постигнете положителен резултат.

Здраве: Очаквате отлично здраве. Ще ви влияе само Плутон, който ще възобнови своя директен курс. В светлината на това ви заплашва само малък блус, но като цяло всичко ще бъде наред.

Бизнес: Днес във всичко ще търсите някаква уловка. Хората около вас изобщо не се стремят да ви объркат или измамят, но въпреки това вие ще търсите някакъв скрит смисъл във всяка тяхна фраза.

Рак

Днес вашият основен приоритет трябва да бъдат собствените ви спестявания. Внимавайте да не губите парите и времето си. Единственото нещо, което можете да дадете на другите без страх, са вашите чувства. Покажете на хората около вас колко много означават за вас със силна прегръдка, ръкостискане или дори потупване по бузата. Думите могат само да потвърдят чувствата ви, но няма нищо по-хубаво от физическия контакт.

Любов: В този ден много искате да чуете комплимент от устата на любимия човек. Дотолкова, че вие, за да чуете добра дума, ще сте готови буквално на всичко и дори малко повече. Не си струва обаче да питате откровено - ефектът може да бъде обратен. На следващата ви среща бъдете умни, а не емоционални. Проявявайки своята изобретателност, вие ще направите отлично впечатление на партньора си. Играйте заедно на викторина за поп културата или решавайте предизвикателна кръстословица, за да разберете кой има най-много речник.

Здраве: Изобщо не трябва да се притеснявате за здравето си. Марс и Меркурий ще му влияят, така че на моменти дори ще имате твърде много сили. За да се отървете от излишния стрес, спортувайте. Просто не изисквайте твърде много от себе си наведнъж.

Бизнес: Днес без никакво колебание ще се притечете на помощ на всеки, който ви я помоли. Едва ли хората около вас ще ви отговорят по същия начин, но ще ви е приятно да се почувствате отзивчив и чувствителен човек.

Лъв

Това, че сте били близки с някого от много години, не означава, че познавате този човек като пръстите си. Във взаимоотношенията винаги има неизследвани области, които трябва да бъдат изследвани. Ако не можете да разберете нечии действия, просто попитайте за това. Започнете откровен разговор. И двамата ще можете да преминете на друго ниво на връзката и ще ви очакват много нови приключения. Позитивното отношение към живота върши чудеса. Дори на работа можете значително да подобрите ситуацията, ако говорите откровено с правилните хора.

Любов: Днес вашият любим човек ще ви задава много и различни интересни въпроси, на които няма да е толкова лесно да отговорите, колкото ви се иска. Все пак се опитайте да задоволите любопитството му: в крайна сметка ще бъде интересно и за вас, и за него. Научете много! Днес е чудесен ден за нови начала и запознанства с нови хора. Участвайте в някое смело приключение и вижте докъде води.

Здраве: Влиянието на Марс ще ви даде сила. Днес ще имате нужда от физическа активност, за да не се обърне енергията, която ви завладява, срещу вас.

Бизнес: Всичките ви мисли ще бъдат посветени на бюджетни и финансови въпроси. Направете всичко възможно да ги подредите и да намалите дебита към кредита. Ако не покажете необходимата степен на отговорност при боравене с парите на вашата компания, можете да сложите край на кариерата си.

Дева

Напоследък препускате напред с всички сили. Време е да спрем тази луда надпревара и то възможно най-скоро. Днес е идеалният ден за почивка. Крайните срокове могат да почакат и няма катаклизми в работата скоро. Оставете мозъка си да се отпусне и се опитайте да прекарвате повече време у дома или на друго място, където се чувствате комфортно. Въпреки това, колкото и да ви се иска, не трябва да седите до телевизора като зеленчук. Вместо това измислете нещо забавно за правене или прочетете интересна книга.

Любов: Днес вашият любим човек ще иска да се чувствате точно като него. И въпреки че това е невъзможно, опитайте се да направите всичко, което зависи от вас, така че да му се струва: той е постигнал целта си и сега сте на една и съща дължина на вълната и изпитвате същите емоции. Експериментирайте с тактиките си за ухажване, за да намерите нови подходи и да видите кои работят и кои не работят за вас. Помислете добре къде ще бъде първата ви среща. Опознайте партньора си възможно най-добре, преди да изберете ресторант, филм или концерт. Намерете индивидуален подход за постигане на максимални резултати.

Здраве: Влиянието на Марс и Уран ви обещава страхотна форма, но трябва да се пазите от силно нервно напрежение, което ще увеличи риска от нараняване. Бъдете внимателни, докато спортувате.

Бизнес: Съберете мислите си и подредете многобройните си амбиции и мечти. Изяснете какви цели бихте искали да постигнете в живота си и ще ви бъде много по-лесно да реализирате мечтите си на практика.

Везни

Днес е по-добре да запазите всичко за себе си. Вашето мнение е правилно и ценно, но другите не са в настроение да го оценят. Ще прекарвате времето си много по-интелигентно, ако правите нещо креативно. Готвенето, пеенето, танците и дори пазаруването ще бъдат много успешни благодарение на страхотните ви идеи. Този ден е подходящ за забавление с приятели. Наслаждавайте се на случващото се и стойте далеч от тези хора, които могат да развалят цялото забавление.

Любов: Днес ще бъдете особено разочаровани от технологиите. Ако трябва спешно да се свържете с любимия човек, е много вероятно просто да не можете да направите това, тъй като мобилният телефон, електронната поща и други средства за комуникация няма да играят на ваша страна. Вие перфектно намирате общ език с другите и това може да ви направи търсен човек, особено сред враждуващи двойки, които се нуждаят от услугите на миротворец. Внимавайте да не се забърквате в семейни кавги. Хората имат навика да изкривяват истинското състояние на нещата, когато се чувстват наранени в любовта.

Здраве: Можете да разчитате на отличен тонус. Марс, господарят на енергията, обещава пълнота със сила и отлично настроение. Основното нещо е да не бързате никъде, в противен случай можете да станете жертва на стрес и преумора.

Бизнес: Работата сама може да бъде досадна дори за мечтателен и вдъхновяващ човек като вас. Искате да почувствате, че правите добро дело и сте в полза на хората около вас. Опитайте се да намерите начин да предефинирате кариерата си по начин, който удовлетворява това желание.

Скорпион

Постигането на баланс между кариера и личен живот не е толкова трудна задача, колкото си мислят повечето хора. Основното нещо е да разберете какво е по-важно за вас (намек: това изобщо не е кариера). Разбира се, конфликтите са неизбежни от време на време за това къде да отидете (на работна среща или на репетиция за танци), но ако сте отворени за дискусии и актуализирате календара си по-често, ще можете да разрешите проблема и често дори предотвратите появата му.

Любов: Днес ще е трудно за вашия любим човек да разбере какви точно цели преследвате в ежедневието си и как той се вписва в тези цели. Опитайте се да му обясните къде са чувствата в скалата на вашите житейски ценности и приоритети и как той се вписва в тази концепция. Един радикално нов подход към взаимоотношенията може да ускори процеса на намиране на перфектния партньор за вас. Помислете как обикновено търсите ценен човек и направете обратното. Вместо да отидете на бар, отидете в библиотеката, за да се срещнете с един човек. Забравете за рок концертите и посетете Филхармонията.

Здраве: Юпитер е светило, чието влияние върху човешкото здраве обикновено е благоприятно. Ще ви помогне да се върнете във форма и да влезете в добра форма. Ако сте болни, тогава има всички шансове да се върнете в добра форма.

Бизнес: В никакъв случай не проявявайте прекалена емоционалност и сдържаност в отношенията с хората около вас. Запазете спокойствие и внимателно обмисляйте всяка дума, която казвате.

Стрелец

В обичайната ви рутина нещо скоро ще се промени значително и може да ви е трудно да се приспособите към това. Ще се разкъсвате между приемането на ситуацията и опитите да свикнете с нея или надеждата, че тези промени са временни. Все още не се знае колко дълго ще продължи това и няма гаранция, че всичко някога ще се върне към нормалното. Най-сигурният и разумен изход е да приемете факта, че сега всичко ще бъде ново.

Любов: Сродната ви душа се оказа по-силна, отколкото сте предполагали. Оказва се, че тя не е толкова крехка и беззащитна, колкото изглеждаше на пръв поглед. Така че, ако внезапно ви се случи неприятност, наблизо ще има рамо, на което можете да се облегнете. Имаш голям късмет! Говорете с приятел, чиято лична ситуация е не по-малко неясна от вашата. Помислете къде могат да живеят привлекателни представители на противоположния пол и се предложете като втори пилот, когато отидете при тях.

Здраве: Плутон ви съветва да пазите силите си. Колкото и да искате да имате време да направите това и това, помислете по-добре как да рационализирате начина си на живот, който водите. От време на време всеки има нужда от почивка и възстановяване.

Бизнес: Днес близък до вас човек ще бъде изпълнен с наистина изключително вдъхновение и ентусиазъм, а вие неволно ще бъдете пропити от неговата невероятна енергия. За какви цели решавате да го изпратите - вие решавате. Основното нещо е да не стоите без работа и да не го оставяте да отиде на вятъра.

Козирог

Когато става въпрос за финанси, не можете да си позволите да поставите репутацията си пред банковата си сметка. Ако се страхувате да не бъдете известни като алчен човек, опитайте се да преодолеете този страх. Хората, които подхвърлят подобни определения, често самите са дълбоко затънали в дългове. Какво знаят те за финансовите въпроси? Спестовността ще ви позволи да увеличите спестяванията си и да намалите нивата на стрес. Затова съкратете бюджета си и не обръщайте внимание на това, което другите казват за вашата икономика.

Любов: Днес трябва да организирате малък душевен празник за любимия човек. Подгответе му някаква изненада, изпълнете дългогодишно обещание или просто бъдете малко по-дружелюбни и нежни от обикновено. Основното е, че той не подозира нещо нередно в това великолепие. Вашата визия за бъдещето може да не съвпада с представите на вашите приятели или роднини за него. Няма нищо лошо в това да изискваш повече от живота от другите хора. Отстоявайте целите си и направете щастието свой основен приоритет.

Здраве: Можете да разчитате на добро общо здраве, но влиянието на Плутон в неблагоприятен аспект може да се превърне в източник на неразположения. Особено ако все още не спите достатъчно или си позволявате твърде много на масата! Можете също така лесно да вземете болест, предавана по полов път.

Бизнес: Най-често истинските причини за конфликти и кавги, които възникват в работата ви, са прояви на гордост и амбиция на служителите във вашия офис. Опитайте се да смекчите егото си. Благодарение на това вие ще контролирате работата на вашите колеги много по-добре и по-ефективно.

Водолей

Днес вдъхновението просто витае във въздуха и ви оказва силно влияние. Възползвайте се от тази енергия и я използвайте, за да подправите деня си. Отидете до музей на модерното изкуство или магазин за занаяти или поне купете комплект пастели от супермаркета. Направете всичко възможно, за да събудите креативността си. Дори ако просто рисувате шаблони в тетрадка по време на телефонен разговор, това ще ви помогне да изразите чувствата си по-пълно.

Любов: Днес вашият любим ще ви довери много важна тайна. Естествено, ще искате да го споделите с някого, защото тежестта на отговорността ще бъде твърде голяма. Опитайте се да сте сигурни, че вашата сродна душа няма да разбере нищо за това, в противен случай ще ви бъде трудно по-късно. Идеален ден да рискувате и да срещнете някой непознат. Разговаряйте с чисто нов човек, за да усъвършенствате комуникационните си умения. Понякога е полезно да започнете разговор с хора извън обичайния ви социален кръг. Бъдете приятелски настроени, наблюдателни и най-важното – бъдете себе си.

Здраве: Светилата, които ще влияят на здравето ви, ще бъдат благоприятни, така че можете да разчитате на отличен тонус и спокойствие. Все пак бъдете внимателни: влиянието на Уран може да се превърне в източник на нервно напрежение, измъчват ви стрес. Занимавайте се със спорт, йога - това ще ви помогне да се отпуснете.

Бизнес: Винаги сте се възхищавали на изобретателността на вашите колеги, а те от своя страна са се възхищавали на вашата креативност и нелинейно мислене. Посветете този ден на активно общуване с колегите и търсене на нови смели идеи.

Риби

Днес ще бъдат от голямо значение всякакви видения: мечти, въображение, фантазии. Всичко това ще ви вдъхнови и ще ви помогне да се справите с настоящата ситуация. Напоследък сте били в неведение за някого и разговор с общ приятел ще изясни някои факти, за които не сте знаели преди. Не бой се! Вместо това настоявайте да разберете това, което искате да знаете. Консултирайте се с надеждни източници. Днес не е денят да оставяте нещо на тъмно.

Любов: Ученето е светлина, а невежеството е тъмнина! Партньорът ви днес ще се опита да ви убеди в тази елементарна истина. Вероятно е решил да се запише на езиков курс или е решил да овладее ценното умение да тъче макраме. Звездите ви съветват да не се противопоставяте на новите начинания на партньора си – стига да не ви докосва. Вашата самота може да е резултат от идеализирани идеи по въпросите на любовта. Вместо да търсите гениален супермодел със златно сърце, може би трябва да разширите търсенето си до хора, които просто обичат вашата усмивка.

Здраве: Здравето ви ще бъде повлияно от много мек Юпитер, така че не би трябвало да има проблеми в тази област. Ако дойдете на себе си след заболяване, Юпитер обещава бързо възстановяване. Ако страдате от хронични заболявания, тогава въздействието на това светило ви обещава значително облекчение, най-вероятно поради добре подбрано лечение. Ако не сте болни, тогава ще продължите да се чувствате добре. Възможни са леки храносмилателни проблеми.

Бизнес: Не забравяйте, че има повече от един начин да постигнете целите си. Ако смятате, че сегашният ви път няма да ви доведе до успех, не се страхувайте да го промените.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари