Дневен хороскоп за 1 октомври 2017

0
Виж дневния хороскоп за всички зодии
Виж дневния хороскоп за всички зодии

Утрешният ден ще е благоприятен за приятни събирания с колеги, а в личен план – да се погрижите за здравето и за тонуса си.

Поставете началото на занимания за усъвършенстване на физическата Ви форма. Утрешният ден е колоритен, свързан с изразителна комуникация във взаимоотношенията с хората от обкръжението. Насочете усилията си в посока на завършване на започнати вече дела. В никакъв случай не се отказвайте от плановете си, следвайте целите си, дори да се наложи да поработите допълнително. Резултатите определено ще си струват труда, а именно от това имате нужда в момента.

Овен

Утре девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Стойте настрана, от каквито и да било конфликти. Неделя е доста амбициозен ден за Овните. Би било най-добре да се заемате с дела и задачи, които са важни за Вас. Едновременното наличие на изразителна решителност и на чувството за способност да се действа са обхваналата ви тенденция, която в крайна сметка ще бъде причина за прекрасно представяне от ваша страна.

Телец

Утре ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. През утрешния ден Телци ще реализират намисленото и ще постигнат целите си, но в условията на много труд до последния момент. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Не се бавете, моментът е подходящ да сложите в ред делата си. Пазете се от грешки, които трудно ще коригирате.

Близнаци

Наистина има шанс да ги омаете, но внимавайте да не се разгорещите прекалено и да отблъснете някого с нежеланието си да го изслушате. Утре на всички нива ще се водят безсмислени спорове, някъде ще се стигне и до скандали, от които може да се възползвате и тихомълком да получите своето. Положението се променя стремглаво, но Вие ще успеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете единствено вярната тактика и по абсолютно съответстващ начин да използвате всички откриващи се възможности. Притежавате огромно количество енергия и ако я съхранявате у себе си ще експлодирате. Познанието ще Ви се удава по нетрадиционни методи.

Рак

Не пропускайте в утрешния ден да извървите мъчителния път на преговорите и до вечерта да сключите договорите, осигуряващи ви предимства и възможности. Раци да изглеждате добре е от съществено значение. Каквито и да са проблемите Ви, утрешния ден идва с хубави шансове, и то съвсем ненадейни. Динамичен и изключително зареден ден е неделя. Ден за действие и работа. Бъдете активни, бъдете предприемчиви бъдете смели, защото много неща вас чакат.

Лъв

Утре е денят за пожелавания, използвайте го правилно. Ще попаднете в конфликтни ситуации и разговори на работното място. Лични ангажименти ще поддържат вътрешното равновесие у Лъвовете, което ще се изкристализира под формата на яснота във взаимоотношенията с околните. Неделя се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажираните срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Ще останете очаровани от предложението на свой близък за предстоящо събитие.

Дева

Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. Важното и неотложното свършете до обяд. Вероятно ще имате неочаквана среща с приятели. Изразете по подходящ начин обичта към близките си и се погрижете за нуждите им. Онези от Девите, които са по-настоятелни в желанието си да осъществят намеренията си, ще се сблъскат с пречки, но те ще се окажат преодолими.

Везни

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през неделя. Утрешният ден ще Ви обещава само и единствено материални успехи. Рискувате да се обвържете с неподходящи делови партньори, които ще Ви навредят. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще Ви поведат към нови успехи. Предстоят промени във финансово отношение, които ще Ви изненадат приятно.

Скорпион

Ако сте зависими от друг човек и го държите отговорен за финансовите си грижи, трудно ще излезете от ситуацията. Утрешният ден ще е белязан с преобразуване на космическата енергия. Дайте предпочитания на всичко онова, което искате за себе си, съобразявайте се със собствените си желания. На прав път сте и критичните забележки не бива да Ви разубеждават. Утрешният ден ще е наситен за тези, които обичат да работят във финансовата сфера.

Стрелец

Необходимостта от повече усилия няма да Ви затрудни, свикнали сте на трудности и можете да се справите с всякаква ситуация. Интуицията Ви е безгрешна и единственият проблем е, че подсказките ѝ често закъсняват. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Нищо ново и непознато утре няма да Ви донесе желания успех. От срещите си с различни хора научавате много и полезни неща, които за в бъдеще бихте могли да приложите в практиката си.

Козирог

Ярката делова изява и изразителният материален успех са характерни белези за изявата Ви през неделя. Утре ще е чудесен ден да блеснете с постиженията си и да бъдете забелязани. Утре на всички нива ще се водят безсмислени спорове, някъде ще се стигне и до скандали, от които може да се възползвате и тихомълком да получите своето. Не се надявайте на други постижения при разговори на работното място, защото няма да получите повишение и нови задачи. Утрешният ден ще Ви ще е напрегнат, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки.

Водолей

Утре ще изпитвате желание да отстоявате много пламенно позицията си и да убеждавате хората в това, в което Вие вярвате. Един от критичните дни за месеца, в който тенденцията към спорове, скандали и неразбории достига връхната си точка. Каквито и да са проблемите, бързо ще се уверите, че случващото определено е във Ваша полза. Самочувствието Ви привечер ще бъде прекрасно. Житейската Ви ситуация не е нито добра, нито лоша - проблемите идват от това, което Вие мислите за нея, помислете над това.

Риби

Имайки предвид прямотата и чувството Ви за хумор, са възможни сериозни недоразумения. Изясняват се нещата и в любовта. Следобед се очертават разправии с колегите Ви. Не се оставяйте друг да взема решения вместо Вас. Предложение от професионален характер ще засили интересите ви в конкретна сфера и ще ускори делата ви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари