Димитър Бербатов: Държавата може да отнеме лиценза на БФС

0
Това ще стане, ако няма представен и гласуван бюджет на конгрес, заяви кандидатът за президент на съюза
Това ще стане, ако няма представен и гласуван бюджет на конгрес, заяви кандидатът за президент на съюза Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

Това ще стане, ако няма представен и гласуван бюджет на конгрес

"Лицензът на БФС е застрашен заради систематично нарушаване на Устава и погазване на всички закони, които съществуват. До края на месеца, ако няма представен бюджет от страна на БФС, който да е гласуван на конгрес, тогава Министерството на младежта и спорта има правото да отнеме лиценза на футболната централа", заяви кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов, предава Bulgaria On Air.

Пред националната телевизия той увери, че казусът около управлението на Българския футболен съюз не създава риск за участието на българските отбор в международни турнири.

Риск от санкции срещу него и екипа му от страна на ФИФА и УЕФА също не се разглежда като възможен сценарии, смята Бербатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари