Димитър Бербатов идва в Русе за среща с клубовете

0
Димитър Бербатов започва обиколката си в Русе на 15 февруари преди изборния конгрес на БФС
Димитър Бербатов започва обиколката си в Русе на 15 февруари преди изборния конгрес на БФС Снимка: startphoto.bg

Бербатов започва обиколката си от Русе на 15 февруари 

Димитър Бербатов ще започне от Русе своята обиколка по градовете за срещи с клубовете преди предстоящия на 18 март Изборен конгрес на БФС, съобщи Топспорт.

Ето какво обяви бившият нападател на Манчестър Юнайтед чрез "Фейсбук" страницата на своята платформа:

Димитър Бербатов започва обиколката си в Русе на 15 февруари 

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и екипът му стартират от Русе новата си обиколка на България за редица публични срещи. На 15 февруари ще се проведе срещата с футболните клубове от област Русе и област Разград.

Напомняме, че преди изборния конгрес на БФС на 18 март Димитър Бербатов и екипът му ще обиколят пак страната, за да покажат уважение към хората, които изграждат българския футбол, да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства за футболните клубове и да представят предложенията си за решения заедно с ключови точки от стратегията за промяна и развитие на българския футбол.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари