Десислава Атанасова: По наше време хората не се тревожеха за цената на хляба

0
Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата
Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата Снимка: БНТ / Архив

Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата

"Ако ГЕРБ бяха на власт, инфлацията нямаше да е същата. Статистиката на инфлацията в държавите от ЕС говори много. 52% намаление на инвестициите се дължи на лошо управление. Най-добрата статистика е как живеят хората. По наше време не се тревожеха толкова нито за цената на хляба, нито за сметки, нито за цената на олиото. Никой не се притесняваше тогава и имаше предвидимост по отношение на цената на електроенергията и цената на газа", това заяви депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

"Имаме опит и в управление, и в опозиция. Мисля, че това е изключително ценно, защото много от нашите политически опоненти тепърва се учат. Кирил Петков каза, че за 7 месеца са се научили да управляват. Това управление и възприемане на държавата като опитно зайче струва много скъпо на българите. Важно е да можеш да признаваш грешките си и да се научиш от негативния опит", каза още депутатката от Дулово пред БНТ.

"ГЕРБ е част от политическия живот, независимо на кое място ни поставя суверена. Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция. Направихме за първи път успешен опит на недоверие, това е историческо събитие. Не се гордеем с това, защото искаме стабилност за държавата. Все пак нямаме друга държава, само тази ни е. Коалицията, която ни управляваше до скоро не може да се похвали с електорална стабилност, каквато ние имаме", коментира Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Русенец
    До номер 11-Има и хора, които си намираме храна без да целуваме задника на някой политик. Това обаче не е прието при герберастите и затова си мислите, че е невъзможно.
  • 2
    12
    Махлебашиева
    Тази дуловска змия е срам и позор за политиката и за това, че отново я слагат начело на листата в Русе. През последните месеци се опитва да си изгради нов имидж на кротка, сговорчива и консесусна и дори предлагаше по едно време помощ на Община Русе- голям смях. Само че вълкът козината си мени, но нравът не! А че имат много опит имат- в провалите, в корупцията, в кражбите, в натиска да се глаусва за тях.
  • -1
    11
    Ясно е
    Цялата простащина на Русе е изляла мъката си. Жал ни е за вас защото само на сметището можете да намерите храна.
  • 6
    10
    Иван
    Боклуците от ГЕРБ все се оправдават кво е било по техно време,щото са гузни и крадливо племе!Сьсипаха с кражби и измами дьржавата!Престъпни ци!
  • 7
    9
    !!!
    Щом защитаваш една неграмотна банкянска слугиня от село Дулово, значи си точно на нейното селско ниво, че и по-ниско! И колко ти платиха от чекмеджето, за да гласуваш за неграмотни, корумпирани и алчни за власт и пари простаци, които ограбиха и съсипаха България! 12 години първи в Европа по бедност и корупция бе, лакей банкянски N 7! И по смъртност, и по заболяване от всички възможни болести! Че ти като гласуваш за убийците на българския народ, и ти си убиец бе, герберасте N 7! Абе, я бягай на банкянския дувар да си получиш паричното изражение на слугинажа!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари