Десислава Атанасова: Аз бях жената, на която Гешев се обади по телефона

2
Признанието на депутатката от Дулово е във връзка с изявлението на главния прокурор Иван Гешев
Признанието на депутатката от Дулово е във връзка с изявлението на главния прокурор Иван Гешев Снимка: bTV

Признанието на депутатката от Дулово е във връзка с изявлението на главния прокурор Иван Гешев

Аз бях жената, на която господин Гешев се обади по телефона, за да попита вярно ли е казаното от Мария Габриел за оставката му. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова в ефира на bTV.

Признанието на депутатката от Дулово е във връзка с изявлението на главния прокурор Иван Гешев, че се е обадил на един политик, който „счита за приятел“ – „политик жена“. Тя му е казала: „Разбери ме, бях до нея (до Мария Габриел), от нея го чух за пръв път“.

„С г-н Гешев отношенията ни са институционални и служебни“, оправдава се Атанасова.

Припомняме, че кандидатът за министър -председател Мария Габриел съобщи пред медиите и пред ПГ на ГЕРБ-СДС в Народното събрание на 11 май, че първото, което ще направи министърът на правосъдието в нейното правителство, ще е да внесе във Висшия съдебен съвет (ВСС) искане за освобождаване на Иван Гешев заради уронване на престижа на съдебната власт.

На брифинг главният прокурор каза, че политик, жена, също не е знаела за искането на Мария Габриел. Десислава Атанасова посочи, че Мария Габриел е съобщила приоритетите си пред парламентарната група и пред журналистите. От думите ѝ стана известно, че тогава от ГЕРБ-СДС са научили за основния ѝ приоритет - оставката на Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    7
    Весо
    Говоря за всички от цирка Даков ,Павлов и последния да затвори вратата …..
  • 13
    6
    Весо
    Да знам ги тези шушумиги аз също съм но това не значи че бих дал да ми хвърли и кофата за боклук и аз когато съм имал те хабер са си нямали ма село:)))
  • 8
    5
    до Весо
    Мъжът и има строителна фирма и е милионер, ама ти си по-голям мъж от него.
  • 16
    4
    Весо
    Тя била жената ,към мъжката аудитория верно кой би спал с този злобен лилипут ???Пак казвам кой би спал не кой би я уритал??
  • 28
    3
    сс
    ама верно тоя са за цирк Балкански нито пепелянката нито Габриел са направили нещо без да се знае и съответно без знание и одобрение на Боко не кихат дори кого лъжат явно себе си:))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари