Румен Радев: Внезапният порив на г-жа Габриел трудно предизвиква възторг у мен

1
Президентът коментира изказването на Мария Габриел по отношение на отстраняването на Главния прокурор
Президентът коментира изказването на Мария Габриел по отношение на отстраняването на Главния прокурор

Президентът коментира изказването на Мария Габриел по отношение на отстраняването на Главния прокурор

Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на г-н Гешев трудно предизвиква у мен възторг. Това обяви президентът Румен Радев, който е на посещение в Република Южна Африка.

Припомняме, че вчера Мария Габриел заяви, че ако бъде избрана за министър-председател, едно от първите неща, които ще бъде направено от новото правителство, е да бъде отстранен Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    русенец
    нещо зеленочорапестия рускопоклонник се уплаши, че неговата 2 годишна власт приключва. Така е, време е да се оттеглите в пенсия и да си гледате старинките. Не може да тъчеш на два стана, в България да си путлерист, в Брюксел да си евроатлантик, и да искаш цялата власт в ръцете си. Дори и в монархиите отдавна не е имало самодържец, държащ изпълнителната, държавната и съдебната власт. Ако има поне малко разум в партиите ще се противопоставят на едноличното управление на президента и ще направят правителство. Нали Радев беше срещу Гешев??? Какво стана? Той утре Радев ще подкрепи и Бойко, и Петков и всеки, който се опитва да прекъсне безконтролната му власт. Ей, не сме в казармата, не сме и президентска република. Ние сме парламентарна република и партиите трябва да отстоят това. Иначе ще станем като РуZZия, като САЩ и като Франция. Но дори и в САЩ иа опозиция. Май ще се приравним на Техеран, Дамаск и Каракас.
  • 6
    1
    Песимист
    А вашият порив за борба с мутрите,колко лесно предизвика възторг у мен....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари