Лена Бориславова: Бойко ни лук ял, ни лук мирисал

1
Десислава Атанасова трети ден не може да разбере защо ГЕРБ и ДПС са в изолация
Десислава Атанасова трети ден не може да разбере защо ГЕРБ и ДПС са в изолация

Десислава Атанасова трети ден не може да разбере защо ГЕРБ и ДПС са в изолация

“Лидерът" обявява как “мен не могат да ме страхуват така" и оставя жените в партията му да поемат отговорността за поисканата оставка. Това написа във Facebook Лена Бориславова от ПП:

"Бъдещ бивш главен прокурор обвинява политически партии (ГЕРБ и ДПС) и техните “лидери" в предателство заради поисканата оставка и им търси обяснение по телефона за тези им действия.

“Лидерът" обявява как “мен не могат да ме страхуват така" и оставя жените в партията му да поемат отговорността за поисканата оставка. Решението било уж на Мария Габриел, уж от парламентарната група знаели, ама всъщност научили в ефир… или нещо подобно… важното е, че Бойко ни лук ял, ни лук мирисал.

Десислава Атанасова (която все пак счита, че не било редно Гешев да ѝ търси сметка за поисканата му оставка) трети ден не може да разбере защо ГЕРБ и ДПС са в изолация и партиите не искат да подкрепят техен мандат.

Решението за редовно правителство е с втория мандат", пише Бориславова по повод скандалите около главния прокурор Иван Гешев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    ЛЕНА , а пица с кристали
    защо не предложите на бати БОЙКО , че е нервен и на оня фабрикант на пелетите !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари