Депутат от Русе пътува с влак до София

2
Иван Белчев разкрива предимствата на този вид транспорт и обещава да работи за решаване на проблемите в БДЖ
Иван Белчев разкрива предимствата на този вид транспорт и обещава да работи за решаване на проблемите в БДЖ

Иван Белчев разкрива предимствата на този вид транспорт и обещава да работи за решаване на проблемите в БДЖ

Русенският депутат Иван Белчев вече трета седмица пътува с влака, за да стигне до работното си място в столицата. "Влакът може да не е първия избор на много хора, особено когато става въпрос за пътуване между Русе и София", коментира той. Въпреки състоянието на влаковете, дългото пътуване и лошата инфраструктура, Белчев се запознава отблизо с проблемите на този вид транспорт.

Ето и какви според него са предимствата:

"Влакът може да не е първия избор на много хора, особено когато става въпрос за пътуване между Русе и София. Отчасти това се дължи на състоянието на влаковете, дългото пътува и лошата инфраструктура. Въпреки това, пътуването с влак има някои предимства, които не бива да се пренебрегват.

Вече трета седмица поред идвам на работа в Народното събрание с БДЖ и тук ще ви представя причините да избера влака пред колата за моето пътуване от Русе до София.

Време за работа: В моя случай пътуването с влак предоставя 6 часа време за работа, което е особено полезно, ако имате като мен въпроси към министрите, свързани с проблемите на Русе и региона. Влакът ми позволява да се фокусирам върху работата ми без да се притеснявам за шофирането или пътното движение.

Избягване на стреса при шофиране: Пътуването с влак ви освобождава от задължението да шофирате и да се справяте с пътния стрес. Това означава, че можете да се концентрирате върху работата си, да си починете или да насладите на пътуването без да се притеснявате за безопасността на пътя.

Преживяване на проблемите на БДЖ: Ако искаме да решим проблемите на БДЖ, няма как това да стане само с искането на експертни становища - пътуването трябва да се преживее, да се видят проблемите, да се говори с хората, работещи 20-30 години в системата и така да се формира реална представа за състоянието на жп транспорта в България.

Възможност за разглеждане на красивите пейзажи: Пътуването с влак ви предоставя шанса да се насладите на красивите пейзажи и природните чудеса, които не могат да се видят по автомобилния път, а и е по-екологично от пътуването с кола.

Дотук с промотирането на влака. Има много проблеми за решаване, които видях, но трябва да преживея още ситуации и да проведа редица разговори, за да започна с целенасочени предложения и въпроси към Министерството на транспорта и съобщенията.

Скоро ще се случи."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    Цирк Балкански
    Достоен за Болшой театър!!!
  • -1
    5
    Няма значение
    Тази платформа наред с още няколко трябва да забранят публикуването на коментари , защото се убеждавам , че хората тук са чисто и просто злобни , мразещи всичко и всеки.. Вие като сте толкова умни къде сте ? Еми оправете България ! Ужас
  • 6
    4
    Продължавам ДеБъ Промянатс
    Прецака ги, ама кой му даде пари за преференции? И сега как ще връща услугата? Ако пак има предсрочни избори ще има най- много три преференции за този нещастник.
  • 12
    3
    СРАМ ЗА РУСЕ!
    Гнусен, долен популист! Компютър взел тъпанара! Какво може освен празно говорене?! Жалкар! P.S. Е, поне прецака ПП- тата.
  • 9
    2
    123
    американска марионетка. отворил лаптопа и си придава умен вид. отвори имейла и виж какви са инструкциите, ушко. как да раздадете самолетите и последните ни бомби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари