Ден 174: Протестът опита да осуети пряко включване на БНТ

0
Кордон от полицаи ги спря
Кордон от полицаи ги спря Снимка: архив

Кордон от полицаи ги спря

Ден 174! Протестиращите и днес се събраха в триъгълника на властта, за да поискат оставките на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Те настояват още и за честни избори. Затова те спряха за кратко пред централата на "Информационно обслужване". Шествието се охранява от полицията, която има готовност традиционно да създаде организация на трафика при блокадата на пътната артерия.

Антиправителствените демонстранти в 174-тия ден на протест срещу кабинета и главния прокурор Иван Гешев се опитаха, но не успяха да осуетят пряко включване на екип на БНТ от търговския център срещу сградата на Националната телевизия по време на централната новинарска емисия, като темата бе различна от протеста, уточни БНР.

До сериозна ескалация на напрежението обаче не се стигна, а екипът на БНТ се прибра в сградата на телевизията без инциденти, след като полицаи образуваха кордон пред сградата. Протестиращите отново поискаха оставката на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков и минути по-късно се насочиха и блокираха Орлов мост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари